Τρίπολη: Δωρεάν νομική πληροφόρηση απασχόλησης προς εργαζόμενους και ανέργους

Τρίπολη: Δωρεάν νομική πληροφόρηση απασχόλησης προς εργαζόμενους και ανέργους

Ιούλιος 04, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σε μια προσπάθεια ανταπόκρισης στην ανάγκη πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, η οποία εντείνεται σε μεγάλο βαθμό από τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις και το περιβάλλον αβεβαιότητας, παρέχει νομική πληροφόρηση & πληροφόρηση απασχόλησης προς εργαζόμενους και ανέργους.

Νομικοί/ σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

Α. το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ),

Β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.) και

Γ. ζητήματααπασχόλησης (προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, βιογραφικό, συνέντευξη κτλ)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διατύπωση ερωτημάτων μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Σπάρτης 8, Τρίπολη, τηλ. 2710 226146, email: tripoliinediktio@inegsee.gr.

Υπεύθυνος για την Πελοπόννησο: Θανάσης Παπαδολιάς

 

Πράξη «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 500945

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.