Τρίπολη: Δημοτικός υπάλληλος βρήκε iPhone και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Τρίπολη: Δημοτικός υπάλληλος βρήκε iPhone και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Μάρτιος 10, 2019 - 09:35
0 σχόλια

Τον έπαινο του προϊσταμένου του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Σωτήρη Παπαδημητρίου δέχθηκε δημοτικός υπάλληλος της Τρίπολης ο οποίος βρήκε ένα iPhone και το παρέδωσε στην Αστυνομία. Ο κ. Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον υπάλληλο Καθαριότητας του Δήμου, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι στις εποχές που ζούμε, αυτές οι πράξεις δεν είναι για όλους, δυστυχώς, αυτονόητες:

Την εποχή που διανύουμε, έχουμε την αίσθηση ότι οι ανθρώπινες αρχές και αξίες αλλοτριώνονται, υποβαθμίζονται, υποχωρούν.

Υπάρχουν όμως σημάδια και άνθρωποι που αποδεικνύουν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.

Σήμερα ένας υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου μας, βρήκε ένα i Phone, σε κάποιο σημείο της πόλης. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγε στην αστυνομία, το παρέδωσε και μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε η κάτοχος του.

Nikos Marinis συγχαρητήρια για την πράξη σου και την ηθική σου. Μάς κάνεις περήφανους, εκτός από την εργατικότητα σου και με τις αρχές σου.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.