Τρίπολη: Δηλώσεις Λαμπρόπουλου, Κατσίπου και Μαρκόπουλου για τη νίκη της ΝΔ (pics,vid)

Τρίπολη: Δηλώσεις Λαμπρόπουλου, Κατσίπου και Μαρκόπουλου για τη νίκη της ΝΔ (pics,vid)

Ιούλιος 07, 2019 - 21:34
12 σχόλια

Το πρώτο σχόλιο έκανε στην κάμερα του Arcadia Portal ο νεοεκλεγείς με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος για τα πρώτα αποτελέσματα τόσο στη χώρα όσο και στην Αρκαδία, που δίνουν αδιαμφισβήτητη νίκη στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι δεν έχει ενημερωθεί για τα ακριβή αποτελέσματα και δήλωσε:

«Είναι μια σημαντική νίκη για τη ΝΔ και για τη χώρα, μια νίκη ανάταξης για την Ελλάδα που σηματοδοτεί την απαλλαγή από το λαϊκιστικό κύμα. Πρόκειται για την επαλήθευση των μηνυμάτων που δόθηκαν παντού στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές, η Ελλάδα μπαίνει σε μια ευρωπαϊκή πορεία ανάκαμψης. Η αυτοδυναμία ήταν το ζητούμενο και καθόλου αυτονόητο. Το αποτέλεσμα στην Αρκαδία ακόμα καλύτερο από ό,τι στη χώρα, η επόμενη μέρα πολύ σημαντική».

Αναγνωρίζω ότι προτού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συγχαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση του Arcadia Portal ως προς το τι σηματοδοτεί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η νίκη Νίκα και Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Λαμπρόπουλος απάντησε:

«Σημαίνει πολλά, η ταύτιση ιδεολογίας και απόψεων είναι ένα δυνατό όπλο ώστε η Περιφέρεια Πελοποννήσου να βρεθεί ανάμεσα στις πρώτες Περιφέρειες στην άντληση πόρων. Οι κκ. Νίκας και Μητσοτάκης θα έχουν άριστη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος επεσήμανε στις δηλώσεις του ότι η ΝΔ πετυχαίνει άνετη νίκη με μεγάλη αυτοδυναμία.

Αύριο ξημερώνει μέρα ευθύνης και μέρα δουλειάς.

Ακόμα, ο κ. Κατσίπος σημείωσε ότι από τα αποτελέσματα η Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία είναι συσπειρωμένη.

Ο κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, έκανε λόγο για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και εκτίμησε ότι αύριο ξεκινά η νέα μεταπολίτευση, με μια νέα Ελλάδα που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε όλη την Ευρώπη.


12 Σχόλια

αυτό δυστυχώς κατάφερε ο ελληνικός λαός : να βγάλει τα μάτια του με τα χέρια του και να δώσει βήμα στα ζόμπι του παρελθόντος,με τις γνωστές τακτικές του ρουσφετιού ,των ημέτερων ,της εκδίκησης όσων διαφωνούν μαζί τους ,συλληπητήρια

@22:33 - Πως το είχε πει ο "άχαστος"; "Ούτε μια στο εκατομμύριο". Πουλιά στον αέρα πιάνει. Τα άλλα που γράφεις είναι αστεία, πραγματικά. Ζόμπι του παρελθόντος είναι αυτοί που πολιτεύονται με διορισμούς και ρουσφέτια σε ένα χρεοκοπημένο κράτος. Αυτό που έκανε ο Σύριζα 4,5 χρόνια τώρα. Ροζ μαυρογιαλούροι.

Τελικά πείσατε έναν λαό ότι με πορδές βάφονται αβγά. Στην πορεία θα αντιληφθεί το λάθος, αλλά στο μεταξύ θα έχετε χρόνο για το γιουρούσι που αποκαλείτε "επιστροφή στην κανονικότητα": Βορίδης, Αντωνάκης που το μάτι του θα γυαλίζει στον αιώνα τον άπαντα, ο γορίλας του Πειραιά, Άδωνις, ο χούλιγκαν Οικονόμου, τα ΜΑΤ που επιτέλους θα ξεσκουριάσουν, με δυο λόγια θα πάψουν τα πόδια να σηκώνονται να χτυπάνε το κεφάλι.

8:02 όχι να κάθεται η Αστυνομία να τρώει φάπες μέσα στα αστυνομικά τμήματα και να αποφασίζει και να διατάζει ο κάθε ρουβικωνας

Για να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιγράψει τις βασικές αρχές της άθλιας προπαγάνδας της ΝΔ ή θα σταθεί επιτέλους στο ύψος του. Παράδειγμα άθλιας Νεοδημοκράτικης προπαγάνδας. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε. Τρίχες παπαγαλάκια! Εγώ ως μη Συριζαίος μπορώ να παρουσιάσω 10 ουσιαστικά επιχειρήματα κάκιστης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο Άδωνης κανένα! Κανένα γιατί πολύ απλά ότι τραγικά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια & πολύ χειρότερα έκανε για δεκαετίες η ΝΔ. Και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια διασκεδαστική σειρά. Ο Κυριάκος & η ΝΔ είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κυβέρνηση που είχαμε ποτέ! ΧΑΧΑΧΑ!

@08:23 - "Ούτε μια στο εκατομμύριο" είπε το αστροπελέκι σου, έτσι δεν είναι; Απόλαυσε τώρα μια κυβέρνηση που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και έναν πρωθυπουργό που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ μανιωδώς για το καλό όλων μας. Κυριάκος Μητσοτάκης. 4 χρόνια στην αντιπολίτευση για βαθιά περισυλλογή ο Αλέκσης.

Ψωμί και ελιά και Κώτσο βασιλιά οι ίδιοι αμετανόητοι νεοδημοκράτες, ανθρωπάκια άβουλα, "νοικοκύρηδες κερα...δες οι περισσότεροι" ο ρουβικώνας σας μάρανε ανθρωπάκια, το ΔΝΤ που θα σας βάλει στον κ....ο δεν θα σας πειράζει. Ο άνθρωπος αυτός (μητσοτάκης) είναι ο πιο σκοτεινός και επικίνδυνος πολιτικός που έχει περάσει απο τη Χώρα. Γελάτε τώρα σε δυο μήνες από τώρα που θα αρχίσουν τα όργανα, μειώσεις μισθών συντάξεων κλπ θα σας δω. Ρε Παύλε δουλευταρά να φανταστώ ότι είσαι εργατικός όσο όλοι οι δεξιοί που το παίζουν ότι δουλεύουν και είναι οι μεγαλύτεροι κακομαθημένοι τεμπέληδες της Χώρας.

11:42 έχεις δίκαιο σε όλα εκτός απ τον πιο επικίνδυνο και καταστροφικό που ήταν έιναι και θα είναι ο Γεώργιος Τζέφρι Παπανδρέου. Αυτός που μας πέταξε στα βράχια ενώ λεφτά υπήρχαν!

@11:42 - Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Είτε είμαι εργατικός, είτε τεμπέλης δεν επιβαρύνω κανέναν άλλο πολίτη. Δεν ζητάω κανένα επίδομα από κανέναν, ούτε έχω απαίτηση να ζω εις βάρος άλλων. Υπάρχουν πολλοί αριστεροί που είναι εργατικοί και αποδοτικοί για την κοινωνία. Σίγουρα όχι όμως αυτοί που μας κυβερνούσαν. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι αστεία. Κάνει ζέστη, σε πείραξε ο Κυριάκος, θα σου περάσει.

Επαναλαμβάνω: εσύ Παύλο είσαι ο ορισμός του απατεώνα σε τοπικό επίπεδο βέβαια, μην το παίρνεις απάνω σου. Καταφέρατε με τις πορδές των τσοντοκάναλων να πείσετε ότι θα μας σώσει ο Κούλης, μαζέψατε και τα κουκιά των χρυσαύγουλων αφού είσαστε κι εσείς φασιστάκια, το Βελόπουλο θα τον απορροφήσετε άλλη φορά. Κάποιος πιο πάνω λέει ότι σε δυο μήνες θ' αρχίσουν τα όργανα, εγώ βλέπω ότι άρχισαν ήδη. Ποια αξία φέρει ο Παπαδημητρίου, ο Μπογδάνος, ο Λοβέρδος στο κόμμα σου και πόσο αντικειμενική ενημέρωση έδιναν στο λαό; Γιατί ανέβηκε το ΧΑΑ στις ευρωεκλογές και γιατί πέφτει σήμερα;

Ο Βελόπουλος είναι ΝΔκό υποκατάστημα που μαζέψε τους φοβισμένους από την δαιμονοποίηση δεξιούς της ΧΑ. Ήδη έκλεισε το μάτι στην ΝΔ δηλώνοντας ότι δεν είναι πιο δεξιά της, δηλαδή το ίδιο είναι. Τώρα ο $ΥΡΙΖΑ θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα ως αριστερά. Θα υποκινεί απεργίες, θα σηκώνει τις μπάρες στα διόδια, θα κατεβάζει διακόπτες στην ΔΕΗ, θα καίει τη Αθήνα και άλλα ''προοδευτικά'' διαμορφώνοντας την ΝΔική παρένθεση. Λέει φασίστες τους ΝΔτες για να παράγουν μαλλί και μέντες ώστε να μην πειράξει η αστυνομία τα τάγματα μπαχαλάκηδων που θα ρίξει στον πολιτικό αγώνα του πεζοδρομίου. Τα γνωστά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.