Τρίπολη: Διαμαρτυρία στην Πρυτανεία για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics,vid)

Τρίπολη: Διαμαρτυρία στην Πρυτανεία για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics,vid)

Απρίλιος 15, 2019 - 10:53
0 σχόλια

Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη για το μείζον ζήτημα του Πανεπιστημίου.

Καθηγητές, φοιτητές, φορείς, πολίτες και αιρετοί στγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν  από την Σύγκλητο να καταψηφίσει τις καταστροφικές συνέπειες του νομοσχεδίου για το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, για την Τρίπολη και για όλη την Πελοπόννησο.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση επιτροπής από την Τρίπολη με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου. Η επιτροπή θα καταθέσει στον Υπουργό τα αιτήματα, που αφορούν στην ίδρυση Πολυτεχνικής σχολής στην Τρίπολη, την ίδρυση τμήματος κτηνιατρικής, αλλά και την δημιουργία του προβλεπόμενου ερευνητικού κέντρου στην Τρίπολη. Για το λόγο αυτό αναχώρησαν και λεωφορεία από την Τρίπολη το πρωί (Ξεκίνησαν φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι για να διαμαρτυρηθούν στο υπουργείο Παιδείας).

Video: 

ArcadiaPortal.gr Διαμαρτυρία στην πρυτανεία για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.