Τρίπολη: Δεν λειτουργεί το «Βοήθεια στο σπίτι» γιατί δεν έχουν βενζίνη τα αυτοκίνητα;

Τρίπολη: Δεν λειτουργεί το «Βοήθεια στο σπίτι» γιατί δεν έχουν βενζίνη τα αυτοκίνητα;

Αύγουστος 11, 2018 - 08:22
16 σχόλια

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τέθηκε πάλι το θέμα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από τον επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη αύριο» Κώστα Τζιούμη.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε σε κάποιες έγκυρες πληροφορίες που έχει ότι εδώ και περίπου τέσσερις μήνες δε λειτουργεί σωστά το πρόγραμμα γιατί δεν έχουν βενζίνη τα αυτοκίνητα, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να μετακινηθούν και να παρέχουν υπηρεσίες.

Εάν ισχύει, που σίγουρα ισχύει, είναι τραγικό να μην εξυπηρετούνται άνθρωποι που έχουν ανάγκη επειδή δεν υπάρχει βενζίνη

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής απάντησε ότι έχει πληροφορηθεί το θέμα εδώ και 1,5 μήνα και έχει δοθεί η δυνατότητα οι εργαζέμενοι του προγράμματος να μετακινούνται με αυτοκίνητα του δήμου.

Οι ανάγκες καλύπτονται αλλά όχι με την ίδια συχνότητα όπως πριν

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Να σου πω εγω Κωστα γιατι εσυ και η παρεα σου στηριξατε τον Παυλη για Δημαρχο.

Γιατι ειναι κατι που λειτουργει στο δημο και ειδικα στην κεδυτ?

Ο συνεταιρος του Παυλη ρωταει εαν λειτουργει το βοηθεια στο σπιτι και δεν ρωταει εαν λειτουργει ο δημος?Θα τον στηριξεις και σε αυτες τις εκλογες Κωστα τον Παυλη?

Πολύ ωραίο το παραμυθάκι σας παιδάκια. Ο Τζιούμης είναι ο μόνος που κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, αυτό το ξέρει ο κόσμος καλά, γιαυτο θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Τώρα το άγχος σας φαίνεται πολύ

Εαν ειχε εστω λιγο ευθυξια θα ειχε ζητησει συγνωμη απο τους δημοτες για την αποφαση του να στηριξει τον Παυλη.

Ο Τζιουμης θα ειναι ο επομενος Δημαρχος? Με ποιον με τον Παυλη αντιδημαρχο?Σκεφτεται δηλαδη συνεργασια με τον αποτυχημενο Παυλη?

Η σοβαρη αντιπολιτευση του Τζιουμη ειναι οταν ψηφισε να πανε τα σκουπιδια στον Αγιο Βλαση που του ειχε ζητησει Παυλης?

11:36 Κι εσύ αν είχες λίγο φιλότιμο θα'κοβες τα σχόλια, μήπως και γλιτώσουν τα ματάκια μας από την ολοκληρωτική τύφλωση, με τα τούβλα που γράφεις..

Χα χα χα είστε για πολλά γέλια παιδάκια. Πανικός λέγεται αυτό Σμυρνιωτάκο. Τώρα γι τον Τσιαμουλο ποιος ασχολείται. Αν πήρε 10% την προηγούμενη τώρα δεν πιάνει ούτε 5% όπως έδειξε και η δημοσκόπηση που πλήρωσε και μετά την έκρυψε

Ρε άνθρωποι για το αν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Κώστας για το βοήθεια στο σπίτι δεν λέει κανείς σας τίποτα; Κώστα είσαι ο μόνος σοβαρός, μην ασχολείσαι καν μαζί τους

Συναιτερος του Παυλή είναι ο Τσιαμούλος που ήταν δημ σύμβουλός του και πρωτοπαλίκαρό του για 4 χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.