«Τρίπολη Αύριο»: Οι επτά νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη (pics)

«Τρίπολη Αύριο»: Οι επτά νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη (pics)

Μάρτιος 29, 2019 - 11:26
24 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας -της Τρίπολης και των χωριών- και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση ,την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.), την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων... καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα... Ώρα για αλλαγή σελίδας, για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.


Εμείς μπορούμε. 

Είμαι ο Θεόδωρος Ντάνος και γεννήθηκα στο Αθήναιον Αρκαδίας του πρώην δήμου Βαλτετσίου, ζω μόνιμα στην Τρίπολη τα τελευταία 28 χρόνια.
  Είμαι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Βασιλική Μιχαλοπούλου και είμαι πατέρας 2 παιδιών 20 και 19 έτών.
  Εργάσθηκα στον τραπεζικό τομέα από το 1979 έως το 2012 στην τράπεζα Εργασίας στην Αθήνα και μετά στην Πειραιώς Τρίπολης.
  Σήμερα είμαι συνταξιούχος, συνταξιοδοτήθηκα με το βαθμό του Διευθυντή από την τράπεζα Πειραιώς καταστήματος Τρίπολης.
  Υπηρετώ, ως αιρετός, την τοπική αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού την τελευταία 20ετία και συγκεκριμένα, 12 χρόνια στον πρώην δήμο Βαλτετσίου,εκ των οποίων τα 6 χρόνια ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Σήμερα είμαι Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου και είμαι μέλος της οικονομικής επιτροπής. 
  Έχω σημαντική εμπειρία σε τραπεζικά - οικονομικά και αναπτυξιακά προγράμματα, ΕΣΠΑ, ΠΕΠ, LEADER, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ κλπ.
  Με την εμπειρία και τη γνώση που έχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος στους συμπολίτες μου και στο Δήμο Τρίπολης.

 

 

Είμαι η Ελένη Καρούντζου και γεννήθηκα στο Ροεινό Αρκαδίας.

Τελείωσα το 3ο Λύκειο Τρίπολης.

Σπούδασα Δημόσια Διοίκηση στο ΠάντειοΠανεπιστήμιο με κατεύθυνση, «Ο ανθρώπινος παράγοντας στις Δημόσιες υπηρεσίες». 

 Μετέπειτα εξειδικεύτηκα στον προγραμματισμό και ανάλυση Η/Υ μέσω της υπηρεσίας μου.

Εργάστηκα στη Γ.Γ.Π.Σ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

2007-2011 Κατείχα θέση ευθύνης ενώ παράλληλα ασχολήθηκα και με τον συνδικαλισμό στον χώρο εργασίας μου..

Είμαι παντρεμένη με τον Καρδιολόγο Γιώργο Καζιάνη και έχω δύο παιδιά.

Διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Φαλάνθου (2006-2010)

Είμαι Μέλος της Παναρκαδικής ΟμοσπονδίαςΕλλάδος,

Πρόεδρος των  Αρκάδων Καλλιθέας (2017 έως σήμερα),

Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ροεινιωτών Αρκαδίας «Ο Άγιος Γεώργιος» από το 2000 έως σήμερα, ενός συλλόγου με πολύπλευρη δραστηριότητα και δράση.

 

 

Είμαι ο Δημήτρης Σίδερης του Ιορδάνη και γεννήθηκα το 1965 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Από το 1969 μέχρι και σήμερα διαμένω μόνιμα στη συνοικία «Σέχι» Τρίπολης.

Αποφοίτησα από το 1ο Τ.Ε.Λ. Τρίπολης με την ειδικότητα Γραμματέων.

Από το 1989 εως και το 2003 εργάστηκα στους παρακάτω Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς:

• 1989-1991 Φλας 9,46FM
• 1991-1994  Δ.Ρ.Τ 91,5FM
• 1995-1998 Ε.Ρ.Α Τρίπολης 95,3FM
• 1999-2002 Δ.Ρ.Τ 91,5 FM

Ήμουν εκλεγμένος στον Τοπικό Σύλλογο ΣεχίουΤρίπολης κατά τα έτη 2003-2013 και από το 2017 οπότε επανεκλέγηκα μέχρι σήμερα.

Είμαι μέλος του Δ.Σ του γυναικείου τμήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Άρης Τρίπολης» και διατελώ για τέταρτη σχολική χρονιά Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Είμαι παντρεμένος από το 2005 με τη νοσηλεύτρια Αναστασία Βασιλοπούλου και έχουμε αποκτήσει μια κόρη.

 

Είμαι ο Δρακόπουλος Κώστας γεννήθηκα στα Μανταίικα Αρκαδίας το 1965 και διαμένω στην Τρίπολη. Εργάζομαι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης,όπου είμαι και μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων.

Από την ίδρυση του Δήμου Φαλάνθου έως και την ενοποίησή του με τον δήμο Τρίπολης ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του δήμαρχου Κ. Ψυχάρη και για τέσσερα χρόνια ήμουν πρόεδρος Δ.Σ και αντιδήμαρχος.

Είμαι παντρεμένος με τη Φανή Πετρόχειλου και έχω δυο γιούς, τον Βασίλη 19 ετών, φοιτητή Πανεπιστημίου Πελ/σου και τον Γιώργο 13 ετών.

 

Είμαι η Γιάννα (Γιαννούλα) Μπαλή του Ευσταθίου και της Αικατερίνης.

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Παλλάντιο Αρκαδίας. 

Μετά τις γυμνασιακές μου σπουδές, φοίτησα στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας. 

Από το 1997, εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και προΐσταμαι του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας. 

Έχω γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

Είμαι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας. 

Επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & A. Κυριακού» , με δράση  « εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο καθώς και για τους κινδύνους (αποπλάνηση, επιβλαβές περιεχόμενο, διαδικτυακός εκφοβισμός, παιδοφιλία κλπ) που μπορεί να αντιμετωπίσουν παιδιά και έφηβοι μέσω της ενασχόλησής τους από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου».

Στο πλαίσιο των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας, εργάστηκα στην Συμβουλευτική Γονέων, στις Σχολές Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Βυτίνας, Τροπαίων και Αγ. Ανδρέα Κυνουρίας και στην Συμβουλευτική παρέμβαση Κρατουμένων των Δικαστικών Φυλακών Τρίπολης. 

Είμαι εκπαιδεύτρια σε προγράμματα εργαζομένων (ΛΑΕΚ). 

Παράλληλα έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση στο Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) και έχω διατελέσει πρόεδρος και γραμματέας του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του ΣΚΛΕ στο Τοπικό Τμήμα Αρκαδίας – Λακωνίας από το 1998 έως και σήμερα. 

Επίσης έχω συμμετάσχει στη διοργάνωση σχετικών συνεδρίων και δράσεων στην τοπική κοινωνία με αντικείμενο την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής.

Είμαι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλλαντίου.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από το 2014 ως υποψήφια ∆ηµοτική Σύμβουλος, με την παράταξη “Τρίπολη αύριο”,του Κώστα Τζιούμη.

 

Είμαι ο Χρήστος Χατζόπουλος γεννήθηκα στην Τρίπολη, όπου διαμένω μέχρι και σήμερα.

Αποφοίτηςα από το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης. Είμαι εκλεγμένο μέλος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» και τον Κων/νο Τζιούμη στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, είμαι μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Μαλλιαροπουλείου Κληροδοτήματος και Αντιπρόεδρος του συλλόγου των Προέδρων του Δήμου Τρίπολης.

Υπήρξα επί 18 έτη ποδοσφαιριστής του «Αστέρα Τρίπολης» και του «Παναρκαδικού Α.Ο.Τρίπολης».

Διατηρούσα επί 15 έτη κατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο της πόλης και τώρα εργάζομαι ως υπάλληλος υποδοχής στο ξενοδοχείο «TRIPOLICITY HOTEL».

Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον Αδριανό.  

 

Είμαι η Γεωργία Αναστασιάδη( Γιούλα). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας. Είμαι απόφοιτη του ΕΠΑ.Λ Τρίπολης.

Το επάγγελμά μου είναι ασφαλιστικός πράκτορας.

Ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μας, ως μέλος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης και ως μέλος της υποστηρικτικής ομάδας του ΚΑΠΗ του δήμου Τρίπολης.

Είμαι παντρεμένη από το 1988 με τον Κων/νο Τσαρούχη, ελεύθερο επαγγελματία και έχουμε αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Κώστας Τζιούμης


24 Σχόλια

Αυτή η Καρούντζου έφυγε από την Αθήνα να διοικήσει την Τρίπολη; Kοροιδευόμαστε τώρα; Aυτή μένει χρόνια στην Αθήνα και κατεβαίνει 10 μέρες μόνο το καλοκαίρι στο χωριό της.

Ερώτηση: Η Κυρία Καρούτζου οταν ήταν δημοτικός σύμβουλος Φαλάνθου κάθε ποτέ ερχόταν στα δημοτικά συμβούλια;

Η κυρία Αναστασιάδη λέει πως ειναι μέλος της υποστηρικτικής ομάδας του ΚΑΠΗ. Αυτο δεν ειναι αληθές, αλλά στον βωμό των ψήφων γράφει ότι θέλει.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΤΗ ΜΠΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΑ ΣΥΡΥΖΟΜΑΓΑΖΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ;;;

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ; ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

Φιλοι μου μαθαμε ολους τους συλλογους,συλλογος γονεων ,χορευτικους, πολιτιστικους . ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ .....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ !!! Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.

Αν αυτο ειναι το παλιό τοτε το νέο σχήμα ειναι ο Κακλαμάνος, η Ζαμπαθα, η Παναγοπουλου και αλλοι πολλοί... Καλο Πασχα!!

ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;;;; ΤΟ ΝΤΑΝΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ;;; ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΑΛΕΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ;;; ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΦΙΛΕ

Κωστα 12.17 τα νεα προσωπα ειναι τα 27 που εχει παρουσιάσει τις προηγούμενες φορες. Αλλα καταλαβαίνω οτι εχει βουίξει το κεφαλι σας

@ Κώστας, Νίκος, ο Παύλος που είναι; Άρχισες τα ψευδώνυμα πάλι;; Αν μου απαντήσεις βεβαια γιατί σχόλασαν οι δημόσιες υπηρεσίες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΑΡΑΧΗ...ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ!!

Μεγάλη διαφορά ηληκίας μεταξύ υποψηφίων γυναικών ο Τσιαμούλος κατεβάζει τριαντάρες υποψήφιες και ο Τζιούμης εξηντάρες. Η επιλογή δίκη σας.

16:56 "ηληκίας" ρε κακομοίρη; Κι έχεις τα μούτρα να μιλάς; Να υποθέσουμε βέβαια ότι η δασκάλα του Νικολάκη η Ρεβέλου, είναι στις τριαντάρες που γράφεις..

Ολοι μαζι οι υποψηφιοι του Τσιαμουλου θα πάρουν τόσους ψήφους όσους 3-4 από τον τζιούμη. Γραψτε το και θα το δειτε μεθαύριο

Τώρα που πήγε στον Τζιούμη η Αναστασιάδη θα βγει στην πρώτη πεντάδα με την βοήθεια του Κούρου και μετά της εκλογές θα γίνει πρόεδρος του ΚΑΠΗ που αυτή αγαπάει πολύ.

Μακάρι να ήμουν κι εγώ 70 χρονών συνταξιούχος να έβαζα μαζί σου Κώστα!

Τον τελευταίο μήνα βλέπω τους καινούργιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να ανεβάζουν και να κοινοποιούν φωτός κάθε μέρα στο FB χαμογελαστούς δίπλα στον αρχηγό τους και να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ένα εχω να σας ειπώ απολαύστε αυτο το ταξίδι για τον επόμενο μήνα γιατί όπως όλοι σας ξέρετε το 10% θα εκλεγεί το υπόλοιπο 90% θα πάει σπίτι του και ο αρχηγός θα σας ξεχάσει μεσα σε μια εβδομάδα και δεν πρόκειται να ξανά απαντήσει στο κινητό του. Να μου το θυμηθήτε εχω περάσει απο απο την θέση σας δυο φορές.

Θα ήθελα να δω πόσοι απο εσάς θα συνεχίσετε να κοινοποιείτε φωτός του επικεφαλής με εσας στο φασμπούκ μετά τις εκλογές οταν δεν θα εκλεγείτε δημοτικοί σύμβουλοι.

Κωστάκη παιδί μου είσαι χαζός ..?? Απεγνωσμένος είσαι μήπως θες γιατρό ???Τι βάζεις ..Ολοφάνερο οτι σχολιάζεις εσύ απο κάτω σε πολλά ..έχει πέσει η δουλειά ?Πρόσεχε μην πέσει κανένας σοβάς εκεί που πήγες το εκλογικό σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.