«Τρίπολη Αύριο»: Νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη

«Τρίπολη Αύριο»: Νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη

Μάιος 09, 2019 - 12:07
1 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο ,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...

Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Εμείς μπορούμε!

Είμαι η  Λέλε Γεωργία του Ευαγγέλου με καταγωγή από Νεστάνη κ της Παναγιώτας  Γιακουμή από το Στενό Αρκαδίας. Με την ευχή των γονιών μου, ανθρώπων αυτοδημιούργητων στη ζωή κ έπειτα από σκέψη αποφάσισα να στηρίξω τον Κώστα Τζιούμη.  Άνθρωπο σοβαρό , οικογενειάρχη , μορφωμένο με κορυφαίες  γνώσεις στην Επιστήμη του. 

Είμαι Απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πατρών του Τμήματος Διοίκησης  Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Κάτοχος του Ανώτατου Πτυχίου στη Γλώσσα των Αγγλικών κ των Η/Υ. Επίσης φοιτήτρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου , με θέμα «Οικονομία, Άμυνα & Ασφάλεια».

Έχω εργαστεί από το 2005 έως το 2016 στις Δομές Δια βίου Μάθησης του Ινστιτούτου Διαρκούς  Εκπαίδευσης  Ενηλίκων για το Ν.Αρκαδίας αλλά κ την ευρύτερη περιοχή. Μέσω της Υπηρεσίας μου παρακολούθησα  κύκλο επιμορφώσεων σχετικά με την Εκπαίδευση Ενηλίκων, την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Στελέχη αλλά και σε Ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Από το 2009 έως το 2011 εργάστηκα στην κοινοπραξία «Κοινοπραξία Τεχνικός Σύμβουλος Τσακώνας». Από το 2005 έως το 2009 εργάστηκα ως Εκπαιδεύτρια στα Ι.ΕΚ. Τρίπολης.

Επίσης με ευαισθησία και διακριτικότητα ως προς τον συνάνθρωπο έχω ασχοληθεί με ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που συνέχεια προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον για τη πόλη μου  με ήσυχα βήματα όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα ζητώ την στήριξή σας για ακόμη πιο δυναμικά βήματα μέσω της Παράταξης του Κώστα Τζιούμη.Γι αυτό η «Τρίπολη του Αύριο» να είναι η δίκη σας Τρίπολη με τη δική σας δύναμη!

Ευχαριστώ πολύ!

 

 

Είμαι η Ιωάννα Ρουσοπούλου του Νικολάου και της Παναγιώτας. Γεννήθηκα στις 31/08/1989 στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Από το 2017 είμαι παντρεμένη με τον Τσίγκα Αθανάσιο (Ιδιωτικός Υπάλληλος).

Αποφοίτησα το 2007 από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και την ίδια χρονιά εισήχθηκα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 

στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής απ’ όπου πήρα το πτυχίο μου.

Έχω εργασθεί στο τμήμα Βασικού Μισθολογίου του ΟΤΕ και στη συνέχεια στο τηλεφωνικό κέντρο του Ομίλου 

ως σύμβουλος πωλήσεων.

Έχω συμμετάσχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NEXUS με τον Δήμο Τρίπολης 

ως υπεύθυνη Marketing.

Την ίδια χρονιά ήμουν υπεύθυνη Marketing στην ομάδα καλαθοσφαίρισης Ανδρών Αρκαδικός B.C

Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά ως Ραδιοφωνική Παραγωγός στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης(drt915.gr)​

καθώς και μέσω internet στο Mango Radio Urban.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο των πωλήσεων.

Είμαι κάτοχος ECDL κι κατέχω πτυχίο της Αγγλικής Γλώσσας.

 

 

Είμαι η Ελένη Διολίτση. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Τρίπολη. Αποφοίτησα στο Τ.Ε.Λ. Τρίπολης με την ειδικότητα της Γεωπονίας. Συνέχισα τις σπουδές μου στα Α.Τ.Ε.Ι. Άρτας στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής και τις ολοκλήρωσα με τον τίτλο του Τεχνολόγου Γεωπόνου. Κατόπιν εμπλούτισα τις γνώσεις μου στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και την Αγγλική γλώσσα, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησα κι αποφοίτησα από το τμήμα « Τεχνικών Αερίων Καυσίμων» του Ι.Ε.Κ. Τρίπολης.

Είμαι παντρεμένη με τον Τηλέμαχο Αλεξόπουλο κι έχουμε αποκτήσει ένα αγόρι, το μικρό Θοδωρή.

Εργάστηκα επί σειρά ετών στην τοπική επιχείρηση « Φυτώρια Μητρόπουλου». Τα τελευταία δύο χρόνια διατηρώ το δικό μου φυτώριο στο χωριό Παλλάντιο του δήμου Τρίπολης και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως παραγωγός κι έμπορος καλλωπιστικών ανθέων.

Νιώθω πως με ό,τι ασχολούμαι, αφιερώνω ενέργεια και πραγματική προσπάθεια

και το ίδιο θα ήθελα να κάνω στο πλευρό του Κώστα Τζιούμη για το καλό του

Δήμου μας.

 

 

Είμαι η Μαρία Ελένη Γρηγοροπούλου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 2000. Πατέρας  μου είναι ο Ιωάννης Γρηγορόπουλος και μητέρα μου η Χριστίνα Σκούρα. 

Το 2018 αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης. 

Ανεξάρτητα από τον υψηλό βαθμό του απολυτηρίου μου, δεν κατάφερα να κατακτήσω τον στόχο μου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Γι’ αυτό και αποφάσισα να προσπαθήσω ακόμη μια φορά φέτος. 

Οι γονείς μου με έμαθαν να αγωνίζομαι διεκδικώντας αυτά που ονειρεύομαι, παλεύοντας για ένα αρτιότερο μέλλον τόσο για εμένα όσο και για τους συνανθρώπους μου.

 

Είμαι ο Γεώργιος Μπρίτσας. Γεννήθηκα στον Παλαιόπυργο Μαντινείας το 1953. Είμαι συνταξιούχος υπάλληλος του Ο.Τ.Ε και παντρεμένος με την Ευγενία Αγγελοπούλου από το Λεβίδι. Κατοικώ μόνιμα στην Τρίπολη (περιοχή Αγίας Βαρβάρας- Σέχι). Έχω αποκτήσει δύο γιούς, τον Χρήστο Πολιτικό ΜηχανικόΕ.Μ.Π. και τον Παναγιώτη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Πατρών.

Έχω διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης και έχω ασχοληθεί ενεργά για πολλά χρόνια στο συνδικαλιστικό όργανο της ΠΕΤ- Ο.Τ.Ε. 

Αποφάσισα να συμμετέχω, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Κώστα Τζιούμη, γιατί πρόκειται για έναν πολίτη με ενεργό ρόλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών, με όραμα και σχέδιο για την πόλη και τα χωριά μας και με όρεξη για προσφορά.

Κώστας Τζιούμης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με τόσα προσόντα οι 2 κύριες που κρύβουν την ηλικία τους θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες και για βραβείο Νόμπελ οικονομικών επιστημών μην πω καλύτερα για πρέσβειρες ΟΗΕ....Μα που διάολο πάει και τους βρίσκει όλους αυτούς ο Τζιουμης ;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.