Τρίπολη: Απονομές Σχολής Κριτών - Χρονομετρών Κολύμβησης

Τρίπολη: Απονομές Σχολής Κριτών - Χρονομετρών Κολύμβησης

Οκτώβριος 19, 2019 - 19:45
0 σχόλια

Ο ΚΟΑΤ, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Πελοποννήσου, με την υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και τη συνεργασία με το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας, ολοκληρώνει τον κύκλο της Σχολής Κριτών-Χρονομετρών Κολύμβησης με την τελετή απονομής που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου 2019 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης και ώρα 10:00.

Από τη Σχολή, στην οποία βασικός εκπαιδευτής ήταν ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Σύμβουλος κος Χούμας Χριστόδουλος, προέκυψαν 45 πιστοποιημένοι κριτές από όλη την Πελοπόννησο.

Στόχος είναι η υποστήριξη των αθλητικών κολυμβητικών δρώμενων που θα λάβουν χώρα, τόσο στη νέα αυτή κολυμβητική περίοδο 2019 – 2020, όσο και σε μετέπειτα διοργανώσεις.

Οι κριτές χρονομέτρες κατηγορίας Γ’, τηρούν τους κανόνες της περιόδου 2017 – 2021, όπως έχουν εκπονηθεί και ισχύουν σύμφωνα με τους Διεθνείς κανόνες της FINA, Διεθνής Ομοσπονδία Κολύμβησης, που είναι ο αρμόδιος οργανισμός για τα αθλήματα του υγρού στίβου. Οι κριτές κατέχουν συνοπτικά τις παρακάτω ιδιότητες:

  • Κριτές στροφών
  • Κριτές αφίξεων
  • Γραμματεία αγώνων  
  • Χρονομέτρες
  • Αφέτες.

Οι επόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες κολύμβησης που θα οργανωθούν στην περιοχή εμβέλειας της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης - Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, με την έγκριση και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος είναι:

 

α/α

Διοργανωτής

Χρόνος & Τόπος

  1.  

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ: 35 ΧΡΟΝΙΑ 

30-11 & 1-12 Τρίπολη

  1.  

Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης – Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων

23-11-2019 Αγρίνιο

18-01-2020 Πάτρα

09-05-2020 Τρίπολη

13-14/06/2020 Καλαμάτα

 

Ο ΚΟΑΤ εύχεται καλή κολυμβητική περίοδο σε όλους για επιτυχημένες και αποδοτικές διοργανώσεις, με στόχους αντάξιους της ιστορίας της κολύμβησης στη χώρα μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

H Πρόεδρος                                                           Η Γενική Γραμματέας

Καλαθά Χριστίνα                                                    Λούτου – Κορομηλά Ευγενία


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.