Tripoli Apnea Competition 2018

Tripoli Apnea Competition 2018

Φεβρουάριος 14, 2018 - 12:00
0 σχόλια

Στο κολυμβητήριο του δήμου Τρίπολης στις 11-3-2018 θα γίνει για δεύτερη χρονιά ο αγώνας Tripoli Apnea Competition 2018.

Μετά τον περσινό αγώνα ο οποίος στέφτηκε με αγωνιστική (ΠΕΜΠΤΗ και ΕΚΤΗ καλύτερη επίδοση στον κόσμο ακόμα και αυτή τη στιγμή) όσο και διοργανωτική επιτυχία, ήρθε η ώρα το δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης να δεχτεί τους αθλητές για τον φετινό αγώνα.

Ο περσινός αγώνας δημιούργησε αρκετά ρεκόρ τόσο από επιδόσεις όσο και από πλευράς προσέλευσης αθλητών.

Οι αθλητές έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ για αγώνα επαρχίας των 34 αθλητών και μάλιστα με συμμετοχές και από Κύπρο.

Ο φετινός αγώνας αν και αυτή τη στιγμή έχουμε σχεδόν ένα μήνα από τη τέλεσή, του έχει δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ συμμετοχής αθλητών αφού αυτή τη στιγμή οι δηλώσεις έχουν φτάσει τις 44!

Μόνο δύο αγώνες έχουν μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχής αθλητών και αυτοί ήταν πανελλήνια πρωταθλήματα .

Μάλιστα υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βραζιλία και τον Καναδά.

Όπως και πέρσι, υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία αθλητών ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και οι συμμετοχές σε αυτή τη κατηγορία ήδη είναι 13 δίνοντας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρων και εκεί, αφού συμμετέχουν αθλητές από Αρκαδία-Μεσσηνία-Ηλεία-Λακωνία-Αχαΐα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή, στο Νομικό Πρόσωπο, στον αντιδήμαρχο κ. Καραλή, στην αντιδήμαρχο κυρία Αληγέωργα για τη βοήθειά τους ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας-θεσμός, πλέον, στην ελεύθερη κατάδυση και στα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.

Χρήστος Πολίτης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.