Τρίπολη: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Θεοκλήτου

Τρίπολη: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Θεοκλήτου

Ιούλιος 17, 2018 - 14:20
2 σχόλια

Έκδοση απόφασης Κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Θεοκλήτου στην Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε τη λήψη Κανονιστικής απόφασης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες κρίνονται αναγκαίες για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην οδό Θεοκλήτου.

Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Να γίνει απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και κατάλληλη διαγράμμιση στο οδόστρωμα, στα άκρα του πεζοδρομίου, σε τμήματος οδού με αρχή το σημείο (στην αριστερή πλευρά για κίνηση στην κατεύθυνση από την οδό Θεοφιλοπούλου προς την οδό Πλαπούτα) το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 1,00 μ πριν την αρχή της οικοδομής επί PILOTIS στη συμβολή των οδών Θεοκλήτου και Θεοφιλόπουλου, και τέλος 10,00 μ μετά την αρχή (όπως αυτή προαναφέρθηκε) του τμήματος οδού.

2. Ομοίως και στην απέναντι πλευρά της οδού με αρχή την προβολή της αρχής (όπως αυτή προαναφέρθηκε στο άνω εδάφιο (1)), και τέλος την προβολή του τέλους (όπως αυτό προαναφέρθηκε στο άνω εδάφιο (1))

3. Τέλος να καθαιρεθούν οι υφιστάμενες πινακίδες στην αριστερή πλευρά της οδού (για κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση από οδό Θεοφιλοπούλου προς οδό Πλαπούτα), μπροστά από τη συγκεκριμένη οικοδομή με διεύθυνση Θεοκλήτου 4 (Συμβολή οδών Θεοκλήτου και Πλαπούτα)

Διευκρινίζεται ότι οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποτελούν αμιγώς τοπική υπόθεση και δίνουν λύση στα υφιστάμενα προβλήματα, ρυθμίζοντας και διευκολύνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης. Επιπλέον με τις προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) αλλά αντίθετα διευκολύνεται.

Είναι ρυθμίσεις με τις οποίες δε παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων και από την υπηρεσία μας κρίνονται αναγκαίες για την εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας. Τέλος σας γνωστοποιούμε ότι από το σημείο αυτό της πόλης δε διέρχονται μέσα μαζικής μεταφοράς (αστική και υπεραστική συγκοινωνία με κάποιο τακτικό δρομολόγιο) και γι’ αυτό δεν είναι αναγκαία η σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Διώξατε τα παρκαρίσματα από το κέντρο της πόλης με το πρόσχημα των πεζοδρόμων & των πεζοδρομίων & γενικά διώχνετε το αυτοκίνητο, από αυτό εισπράττετε τις κλήσεις, και ποσοστό από τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς καμία παροχή (π.χ. ένα δημοτικό πάρκινγκ).Καταργήσατε την ελεγχόμενη στάθμευση με αποτέλεσμα χάος & απώλεια εσόδων από τον δήμο, γιατί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.