«Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα»: Παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος

«Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα»: Παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος

Μάρτιος 31, 2019 - 17:06
24 σχόλια

Συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Σκοπός της συνάντησης μεταξύ άλλων ήταν η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης, αλλά και η παρουσίαση των υποψηφίων.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο κ. Τσιαμούλος Νίκος επικεφαλή της παράταξης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τη χθεσινή συνάντηση του ανεξάρτητου συνδυασμού "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"... Παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος, με όραμα για έναν καλύτερο Δήμο!


24 Σχόλια

Όσο μπορώ να διακρίνω βλέπω νεολαία ..καλό για τον τόπο μας ...Μπράβο σε όλους ..Καλό αγώνα ...!!!!

Ο μόνος συνεπής με πρόγραμμα και όχι τσαρλατάνος ...Πρωτοπορεί σε όλα και ειδικά σε θέματα σκουπιδιών και αδέσποτων είναι πολύ σωστός ...

Νικόλα συνέχισε έτσι δυναμικά και τίμια όπως πας και όλα θα πάνε μια χαρά!!! Καλή δύναμη. Είμαστε στο πλευρό σου!

Γεια σου Νίκο Αρχηγέ με το επιτελείο σου!! Συνέχισε έτσι δυνατά! Όλα θα πάνε κατ' ευχήν!

Και φυσικά όλα τα σχόλια με 2 λεπτά διαφορά μεταξύ τους. Χα χα... Τουλάχιστον, ρε Νικολάκη, σταμάτησες να γράφεις με κεφαλαία, τα σχόλια σου στα δικά σου θέματα (sic).

Έχουμε βαρεθεί να γράφει ένα άτομο τα ίδια και τα ίδια για τον Τσαμούλο. Μετά τις εκλογές που θα έχει βγει 4ος, θα μαζέψει όλα τα δικά του σχόλια και θα αναρωτιέται γιατί δεν βγήκε δήμαρχος, αφού είχε ιδρώσει να γράψει 10.000 σχόλια. Απλά τραγικό..Απο τη μια σε πιάνει ένα σφίξιμο γιατί λες ότι δεν υπάρχει σωτηρία και από την άλλη γιατί θες να πάς τουαλέτα γιατί σε έχει πιάσει κόψιμο μ' όλα αυτά που διαβάζεις και σε έχει πάει σερπαντίνα..

Ειλικρινά όμως, όταν διαβάζω τα σχόλια μερικών που λένε για τον Τσιαμούλο ότι θα βγει 4ος αναρωτιέμαι αν την παλεύεται καθόλου. Αν βγει αυτός 4ος ο Παυλής και Κωστάκης τι θα βγουν. Κι αν δεν γνωρίζετε τη δράση μερικών μελετήστε κανένα διοικητικό συμβούλιο να ξεστραβωθείτε. Θα καταλάβετε πολλά. Μην λέτε άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αντι να προσπαθείτε να διαβάλετε κάποιον ανευ λόγου και ουσίας καλύτερα αναλάβετε τις ευθύνες των λόγων και τον πράξεών σας. Είναι ποιο εποικοδομητικό. Πιστέψτε με.

ο παυλης δε θα βρει ουτε το δικο του ψηφο,και φυσικα θα βγει τλτ,ο κωστακης ομως ειναι ο ενας απο τους δυο για τη δευτερη κυριακη ,και προφανως ο επομενος δημαρχος.το βραδυ των εκλογων να μη χαθουμε εεεε

Νικόλα αστους ο γιατρός μπαινει και γράφει για να σε κατηγορεί ...καλα δεν ε΄χει κανένα καρδιογράφημα να κάνει ..μπαινει και γραφει ενα κάλο για να γράψει μετα και να απαντήσει αυτό που θέλει ..έλεος βρε ξύπνα

Μπορεί να μην είναι και ο γιατρός δεν τον έχω τόσο έξυπνο ...Υπάρχουν και άλλοι για τον Γιαννάκη μου πάει το μυαλό μου ...Βάζει έναν ταυτόχρονα να γράφει κάτι ουδέτερο και μετά να παίζει σχολιασμός ..Χαχαχα δεν υπάρχουν ...

Νικο είσαι παλικάρι βλέποντας τα μηνύματα πιο πάνω και ένας χαζός καταλαβαίνει ότι γράφουν κάτι ώστε να έχουν πάτημα μετα για κράξιμο και καλά ότι το γράφεις εσύ...Το κάναμε στο Δημοτικό έπιανε ...!!!Μπαγάσα δρακουμέλ ....

Χαχα.. Δρακουμέλ λένε τον Κωστάκη πέθανα στα γέλια ...Πάντως από τον Κωστάκη και Γιαννάκη είναι μιλάει πιο σωστά και απευθύνεται στα προβλήματα του κόσμου.!!!!

Νικόλα μην ακους κανένα από τα παράσιτα. Το έξυπνο πουλι από τη μύτη πιάνεται! Μόνοι τους καρφώνονται από τα σχόλια

dimitris 10:07 Πρόσεξε μην χάσει την όρεξή του από τα αρνητικά σχόλια και δεν τσακίσει το γουρουνόπουλο

13:26 Καλά τους λες να μην ακούει τα παράσιτα, αφού έτσι κι αλλιώς στις εκλογές θα πάρει αυτό που γράφεις μετά τη λέξη "έξυπνο"..

@18:48 Μπράβο βρε! Το βρήκες! Είχε κι άλλον έξυπνο η μάνα σου ή είσαι ο μοναδικός τετραπέρατος; Το σενάριο αυτό πόσες ώρες το σκεφτόσουν; Έκαψες και τα ελάχιστα εναπομείναντα εγκεφαλικά σου κύτταρα για να το σκεφτείς ε; Έλεος πια με τους ηλίθιους ψηφοφόρους! Πέντε χρόνια τώρα είχαμε τους ηλίθιους ψηφοφόρους του Παυλή. Δεν θα αντέξουμε τους πανηλίθιους ψηφοφόρους του Τσαμούλου αυτή τη φορά. Λυπηθείτε μας!

Νικόλα συνέχισε έτσι όπως πας δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθείς. Με τα παραμύθια θα μείνουν οι προηγούμενες διοικήσεις θα τα έχουν για ενθύμιο. Έχουν παγώσει το χρόνο οικειοθελώς και προσπαθούν να πείσουν τον ευαυτόν τους ότι τώρα αρχίζει το έργο τους..γιατί εμάς δεν μας πείθουν. Έχουν λίγο χρόνο ακόμα για να το συνειδητοποιήσουν. Θα την φάνε την κρυάδα σύντομα και θα είναι και με τα δύο χέρια....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.