Τρίπολη: Άλλαξε όψη το Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων

Τρίπολη: Άλλαξε όψη το Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων

Μάρτιος 14, 2020 - 21:07
12 σχόλια

Σε καλή κατάσταση είναι πλέον το Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε σε καθαρισμό  του μαρμάρινου μνημείου και σε συντήρηση των επιγραφών ύστερα από πολλά χρόνια.

Δυστυχώς πριν από τη συντήρηση οι επιγραφές ήταν δυσανάγνωστες και τα ονόματα των εκτελεσθέντων ομήρων, αρχιερέων και προκρίτων, είχαν αλλοιωθεί.


12 Σχόλια

Με τίνος έγκριση, με ποια μελέτη και ποια υλικά καθάρισαν το - εκατό και πλέον ετών - μνημείο; Ή ήταν και αυτή μια δράση στα πλαίσια των "πρωτοβουλιών" που "αναλαμβάνει" ο Αντιδημάρχος Καθημερινότητας;

Επιτέλους γίνονται τα αυτονοητα σε αυτη την πόλη. Τώρα για τον βλακα των 14.09 το μνημειο καθαρισιηκε με νερό. Αυτο που δεν κάνατε εσεις στα πεντε χρονια Που εισασταν στο δήμο.

Οι σβάστικες του μνημείου είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα λεβέντη μου. Μην φοβασαι και ενημερώσου.

Κύριοι του Παύλη όσο και να πηδάτε από δένδρο σε δένδρο (πολιτικές μαϊμούδες) τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας θα τον βλέπετε μόνο με κιάλια. Η πολιτική γίνεται με στατιστικά πράξεών και οράματα. Ξεκινάτε με 7% (χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ) και με έργο πενταετίας ανύπαρκτο.Μονο σχέδια επί χάρτου μαϊμούδισματα και κλάματα

14:09 Γελοίε με σάλιο το καθαρισαν γι αυτο μη πλησιαζεις και κινδυνευσεις να κολλησεις τπτ αι σιχτιρ αχρηστοι ! αυτο σε πείραξε ...Επιτέλους γινονται πράγματα στην πόλη!

@08:28 Τις..σβάστιγκες ταγάρι δεν τις έβγαλαν. Τις άφησαν για να σε δένει ο τσοπάνος σου όταν σε πηγαίνει στο πάρκο να βοσκήσεις

Οι άχρηστοι δεν είχαν βάψει ούτε τα γράμματα στα ονόματα των ηρώων, τόσα χρόνια ,και δεν μπορούσες να διαβάσεις τα ονόματά τους κι έχουν το θράσσος να μιλάνε. Βγες τε επωνύμως να τα πείτε αυτά να φάτε γιαούρτια από τον κόσμο.

ΕΣΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.