Τρίπολη: Αδέσποτο δάγκωσε παιδί - Περαστικοί το μετέφεραν στο νοσοκομείο

Τρίπολη: Αδέσποτο δάγκωσε παιδί - Περαστικοί το μετέφεραν στο νοσοκομείο

Μάρτιος 13, 2019 - 18:52
54 σχόλια

Ακόμη ένα περιστατικό με αδέσποτο σκυλί να δαγκώνει παιδί στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρει ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπεντεβής, ένα σκυλί δάγκωσε παιδί Γυμνασίου και μαζί με άλλες δύο κυρίες το μετέφεραν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Μόλις έζησα κι εγώ όπως αρκετοί άλλοι συμπολίτες μου ένα γεγονός που με συγκλόνισε και με θύμωσε ως πολίτη και κάτοικο αυτής της πόλης.
Μπροστά μου ένα σκυλί από αυτά που γυρίζουν αδέσποτα στη γωνία της γειτονιάς μου, δάγκωσε ένα παιδί συμμαθητή του δικού μου παιδιού ( α γυμνασίου).

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη πόλη μας και μαζί με αλλες δύο κυρίες μεταφέραμε το παιδί στο νοσοκομείο, καλέσαμε τον πατέρα του και ενημερώσαμε την αστυνομία για το συμβάν.
Εγώ είμαι στη διάθεση του γονιού για κάθε νόμιμο μέσο που θα χρησιμοποιήσει για να υπερασπιστεί την βία που υπέστει το παιδί του. Θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί. Μη το αφήσουμε έτσι.
Μιά κοινωνία αδιάφορη είναι μία ζούγκλα....
Ντροπή μας να κινδυνεύουν τα παιδιά μας στις γειτονιές.
Περιμένω ένα σχόλιο και όχι μόνο like από τους υπεύθυνους του Δήμου μας.
Εγώ πάντως δε θα το αφήσω να περάσει έτσι αυτό το θέμα."

 

Ειδήσεις: 

54 Σχόλια

Γιατρέ ελπίζω να είναι εμβολιασμένο το παιδάκι μη μπλέξουμε με τους φιλόζωους αν κόλλησε τίποτα το σκυλί!

Το παιδι εχει 17 ράμματα..δεν ειναι απλο δαγκωμα...κύριοι... Όποιος ξερει απο δάγκωμα σκυλου καταλαβαίνει γιατι πληγή μιλαω.

Έχουμε έναν εκπαιδευμένο σκυλο...στέκεται δίπλα μας....την ωρα που ο κύριος δήμαρχος έρχεται για χαιρετουρα βγάζουμε το λουρί και δίνουμε εντολή ..προστατεψε....

Υπάρχει καποιος κύριος που περιφέρει ενα καφέ σκύλο χωρίς λουρί μεγάλο σκύλο απολαμβάνοντας το καφεδάκι του στις καφετέριες θέλοντας προφανώς να δείξει την εκπαίδευση του πειθαρχημένου σκύλου του καμαρώνοντάς τον.Θεός φυλάξοι.Θυμηθείτε κάποια στιγμή αυτό το θηριώδες σκυλάκι θα κάνει πανηγύρι.

Γονιός στην Αθήνα πήγε στον δήμαρχο με τους σοβάδες που έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού του. Μήπως να πάρουμε μερικά αδέσποτα και να τα αφήσουμε στο γραφείο του Παυλη.

Φοβάται κανείς, είτε μικρός είναι είτε μεγάλος, να κυκλοφορήσει πεζός στην πολη. Όπου και να πας πετάγονται μπροστά σου. Δεν νομίζω Αυτό να οφείλεται ότι κάποιο τα βαρέθηκαν ή δυσκολευονται να τα θρεδουν και τα άφησαν ελεύθερα, κάτι άλλο συμβαίνει. Μέχρι να λυθεί απο τους αρμοδιους αυτό το πρόβλημα πρέπει να προσέχουμε.

Φοβάται κανείς, είτε μικρός είναι είτε μεγάλος, να κυκλοφορήσει πεζός στην πολη. Όπου και να πας πετάγονται μπροστά σου. Δεν νομίζω αυτό να οφείλεται στο ότι κάποιοι τα βαρέθηκαν ή δυσκολευονται να τα θρεψουν και τα άφησαν ελεύθερα, κάτι άλλο συμβαίνει. Μέχρι να λυθεί απο τους αρμοδιους αυτό το πρόβλημα πρέπει να προσέχουμε και να περιορίσουμε τις πεζές εξόδους μας.

Εδώ σε αυτοκίνητο βρισκεσαι και σε παίρνουν στο κατόπι γαυγιζοντας, που να κυκλοφορησεις και πεζός.

Μούγκα στη στρούγκα για τα 17 ράμματα στο παιδί οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μισάνθρωποι.

Aπαράδεκτη η νυν δημοτική αρχή. Αδιάφορη και το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει ευθύνες μόνο στους άλλους.

Τελειώσανε τα ψέματα δήμαρχε και το συναφή σου Σταματόπουλε και θεοδωρακοπουλε είστε υπεύθυνη για όλα αυτά σαν δημοτική αρχή ο εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει έλεος !!!!!!!!!!

Ο τίτλος αλλιώς: "Τρίπολη: 150 ευρώ δάγκωσαν παιδί - Περαστικοί το μετέφεραν στο νοσοκομείο".

Επίσης υπεύθυνοι για τις επιθέσεις των αδέσποτων σκύλων είναι και κάποιοι που τα περιθάλπτουν σε δημόσιους χώρους όπως η γνωστή κυρία της Πλατείας Άρεως που πρωϊ - μεσημέρι - βράδυ περιφέρεται συνοδεία με τα αδέσποτα σκυλιά και φέρει ευθύνη για πολλούς τραυματισμούς πολιτών.

Και να μην τάιζε κανείς τα σκυλιά, πάλι μέσα στην πόλη θα ήταν. Το πρόβλημα προκύπτει από την ανικανότητα διαχείρισης της δημοτικής αρχής. Της ίδιας δημοτικής αρχής που έχει παρουσιάσει, κυριολεκτικά, μηδενικό έργο. Που είναι ΟΛΟΙ οι δρόμοι της πόλης σαν ναρκοπέδιο σε καιρό πολέμου. 5 χρόνια χαμένα από την ζωή μας για να γράφουν κάποιοι βολεμένοι "5-4-3-2 χρόνια είναι πολλά;". Πολλά ήταν συμπολίτες μας αυλικοί. Πάρα πολλά, ειδικά με την ανικανότητα που είδαμε έκπληκτοι να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Πέρασαν όμως τα 5 χρόνια και θα πάτε εκεί που σας αξίζει.

Αν τον Μαιο αυτη η δημοτικη αρχη δεν παρει διψηφιο αριθμο ψηφων δεν κανουμε για ΤΙΠΟΤΑ εμεις οι Τριπολιτσιωτες

Τα σκυλιά από τη φύση τους είναι φύλακες, όταν τα ταΐζεις σε συγκεκριμένους χώρους και όταν περιφέρεσαι μαζί τους, μπορούν να σου επιτεθούν είτε γιατί παραβιάζεις τον χώρο τους είτε γιατί θεωρούν ότι απειλείται το αφεντικό τους.

Υπομονή μέχρι να ξεκουμπιστούν ο Παυλής και η παρέα του και να δουμε αν η νεα Δημοτική αρχή δωσει λύση σε αυτο το πρόβλημα που έχει εξελιχθει σε ενα από τα σοβατέρα θέματα της πόλης. Την περασμένη Κυριακή υπήρξε και άλλο κρούσμα σε κυρία στην οδό Οικονομίδου. Ας σκεφτούν καλά οι δημότες της Τρίπολης ποιούς θα φηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

Το θεμα ειναι οτι εγω πληρώνω στο δήμο. Αρα απαιτώ..... Πρέπει να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για την ανικανότητα του. Ενα παιδί που πήγαινε σπιτι του μετα το σχολειο ειναι στο νοσοκομείο με 17 ραμματα...

Γραψτε και για τις ΦΟΛΕΣ και οχι μονο για τις επιθεσεις σκυλων...μην στοχοποιουμε μονο τα σκυλια που δεν φταινε σε τπτ αφου δεν υπαρχει μεριμνα

Ποιός ενοχοποιεί τα αδεσποτα? Εμειναν αδέσποτα απο ανεύθυνους ανθρώπους... Για αυτούς που πληρώνουμε για να μπορούν τα παιδιά μας να φτανουν στο σπίτι μετα το σχολείο και οχι στο νοσοκομείο.

Αναρωτιέμαι αν δεν ήταν εκει ο γιατρός και οι κύριες να σώσουν το παιδι .... σήμερα θα ειμασταν ολοι σε ΣΟΚ

Όταν φοβάται μια ολόκληρη πόλη να περπατήσει ή να κάνει ποδήλατο, οι φόλες είναι λογικό ότι θα συμβούν. Λάθος αλλά επόμενο. 5 χρόνια τώρα τα σκυλιά έχουν καταλάβει τους δρόμους. Κάποιοι θα αντιδρούσαν λανθασμένα. Όταν πας στην αστυνομία και δεν κάνει τίποτα. Όταν η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτα. Όταν κάνει ΤΙΠΟΤΑ η Δημοτική αρχή. Αυτοί έχουν την ηθική ευθύνη για τις φόλες γιατί με την απραξία τους, μην γράψω κάτι χειρότερο, εξωθούν τους πολίτες στην παρανομία. Δεν είμαστε ΜΠΟΚΟΤΑ. Έλεος με τα σκυλιά. Μαύρο στον Δήμαρχο. ΜΑΥΡΟ. Αν είχε ευθιξία, ούτε υποψήφιος δεν θα κατέβαινε.

Πρέπει να γίνει επί τέλους κάτι με τα αδέσποτα ! Είμαι φιλόζωος αλλά έχω ζήσει κι εγώ επίθεση από αδέσποτο ! Δεν φταίνε τα ζώα , αλλά αυτοί που έχουν την ευθύνη για την διαβίωση και την συντήρησή τους ! Αν συμβεί κάτι το πολύ σοβαρό δεν θα έχουν πού να κρυφτούν .... ΟΛΟΙ, Φιλοζωικός σύλλογος και Δήμος !!!!

Για την ώρα δεν έχουν δαγκώσει μετανάστη. Οταν συμβεί αυτό θα μας απαλλάξει η αναπτυξιακή Πάρνηθα ή οι ίδιοι με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

14:23 Είσαι σοβαρός; Είναι "λογικό" οι φόλες; Αν δηλητηριαστεί το παιδί σου από τις φόλες, θα εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι "λογικό"; Να συχωράς που δεν έχει πιαστεί κανένας απ' αυτούς τους ανεγκέφαλους αλήτες που μοιράζουν αδιακρίτως τις φόλες, διαφορετικά θα σου έλεγα εγώ πόσο "λογικό" κι "επόμενο" είναι οι φόλες

Υπεύθυνοι για τα αδέσποτα στην πόλης μας ειναι ο κ. Σταματόπουλος αντιδήμαρχος και ο κ. Θεοδωρακόπουλος πρόεδρος τοπικής κοινότητας Τρίπολης.

Που βρίσκονται κρυμμένα αυτά τα παιδιά οι υπεύθυνοι απο τον δήμο για τα αδέσποτα να δώσουν καμιά συνέντευξη να δούμε τι έχουν να μας πουν. Έχετε μα φάτε μαύρο και οι δυό σας που δεν θα το πιστεύεται τον Μάιο.

O Σταματοπουλος δήλωσε οτι ειναι γνωστης της καταστάσεις αλλα δεν εχουν καταφέρει να πιάσουν το επικίνδυνο σκύλο. Αφού δεν μπορεις να πιάσεις το ζωο....ενημερωσες κανένα οτι στην περιοχή υπαρχει κίνδυνος? ΟΧΙ...αρα είσαι ανίκανος....

το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... όσο δεν υπάρχει εισαγγελέας, δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτα... και όπως ξέρουμε όσοι ζούμε εδώ, στην Τρίπολη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ο Σταματόπουλος και ο Θεοδωρακόπουλος σας χάλασαν τη σούπα. Να δω πόσο ακόμα θα υπάρχει φιλοζωικός αφού δεν υπάρχει προοπτική μάσας.

Καλα...μιλαμε για φολες και τα κακομοιρα τα αδεσποτα??το σημαδι στην ψυχη του παιδιου και το ακομα μεγαλυτερο σημαδι στο σωμα του ,το σκεφτηκε κανεις???

Ρούλα βγάλε από μυαλό σου ότι θα σου δώσουν την διαχείριση των αδέσποτων, πρώτον και κύριον δεν βγαίνει ο Τζιούμης. Ξαφνικά φιλόζωη η Ρούλα.

@15:33 - Λάθος αλλά λογικό να συμβεί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σε μια πόλη 35-40.000 κατοίκων που έχει καταληφθεί από σκυλιά εδώ και 5 χρόνια δεν θα βρεθούν 5-10-20 που θα ρίξουν φόλες; Ξέρεις τα παιδιά μου δεν ψάχνουν για φαγητό στους κάδους, ούτε στον δρόμο, οπότε το να φάνε φόλα συγκεντρώνει ένα ποσοστό κοντά στο 0,001%. Οι φόλες είναι λάθος για 1000 λόγους αλλά όχι γιατί θα τις φάνε τα παιδιά μας. Το βασικό πρόβλημα παραμένει οι αγέλες των αδέσποτων στην πόλη μας και οι επιθέσεις τους σε ανθρώπους. Μια σουρεαλιστική κατάσταση που έχει κρατήσει 5 χρόνια. Παυλή δεν θέλατε; Τζιούμη ακούς;

Συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι η λύση θα έρθει εάν δαγκώσουν μετανάστη. Μετά οι ίδιοι οι μετανάστες θα αναλάβουν δράση και θα πάρουν την τύχη των σκυλιών στα χέρια τους. Και τότε αν θέλει/τολμά κάποιος από φιλοζωική ή δήμο ας πάει να τους σταματήσει

15:33 Υπονοείς κάτι με το "αν δηλητηριαστεί το παιδί σου από φόλα" ? Καλού κακού ας προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους και οι ενήλικες τον εαυτό τους. Που καταντήσαμε!!!

Παυλο πριν 5 χρονια δεν υπηρχαν αδεσποτα;; Πιο γραφικος δεν υπαρχει

Σε λίγο που θα τρώνε όλοι οι υπεύθυνοι απο τον δήμο σφαλιάρες να δείτε τι ωραία που θα είναι. Παίζουν με την σωματική ακεραιότητα του κόσμου, με την ζωή του ανθρώπου.

Δήλωση Σταματόπουλου στο ραδιόφωνο: Την ευθύνη για αυτό που έγινε στην συγκεκριμένη περιοχή την φέρουν και οι φιλόζωοι που παρά τις απαγορεύσεις του Δήμου, συνεχίζουν να ταΐζουν τα ζώα εκεί.

@21:41 - Στην ζωή όλα μετριούνται. Δεν υπάρχει το άσπρο και το μαύρο. Υπήρχαν αδέσποτα και πριν 5 χρόνια και πριν 15 χρόνια και πριν 35 χρόνια. Υπήρχαν 10-30 αδέσποτα πριν 5 χρόνια. Τώρα είναι 100-150. Καταλαβαίνεις την διαφορά; Υπήρχαν λακκούβες στην πόλη μας και πριν 5 χρόνια. 100 λακκούβες τότε 1.000 τώρα. Το ένα νούμερο είναι διαχειρίσιμο και υποφερτό, το άλλο δεν είναι. Ο Σμυρνιώτης ασχολήθηκε με την πόλη, είχε και 3-4 δημοτικούς συμβούλους ικανούς, η πόλη πήγε μπροστά. Με τον Παυλή δεν μείναμε ούτε καν στα ίδια. Πήγαμε προς τα πίσω. Φθορές παντού και ανυπαρξία έργου. ΑΝΙΚΑΝΟΙ, απλά.

Τι να κάνει το παιδί, κάθισε και το κατασπαράξανε! Τι κάνω θα σκεφτηκε, να τα κλωτσήσω για να με τρέχουν στα δικαστήρια.

Μέχρι εχθές αργά το βράδυ κανένας απο το δήμο δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για την πορεία της υγειας του μικρου. Απο αυτο και μονο καταλαβαίνεις τη άνθρωποι ειναι.

Kαλα δεν υπαρχει ενας νομικος να μας πει τι προβλεπει ο νομος για τα αδεσποτα; Δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να εφαρμοσει αυτον τον νομο;

@09:08 Το μόνο για το οποίο μπορούν να δείξουν ενδιαφέρον όλοι αυτοί οι άχρηστοι, είναι να είναι καλοζωισμένη η γουρνοπούλα

@Πέμ. 14/3 21:16 Ναι, ρε βλάκα, υποννοεί ότι εκεί που έχει πέσει φόλα, μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια του κάποιο παιδί (ή και ενήλικας) και να τα βάλει μετά στο στόμα του. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις ή έχεις την εντύπωση ότι επειδή εσύ το θεωρείς απίθανο, δεν μπορεί να συμβεί;

@17:15 - Έχεις δίκιο, είναι πολλές τέτοιες οι περιπτώσεις πανελλαδικά. Περπατάνε τα παιδιά με τα χέρια στην άσφαλτο, ακουμπάνε ίχνη φόλας και μετά πεθαίνουν. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Τι να πούμε και για τις χλωρίνες στα σπίτια και για τα ακουαφόρτε. Όπλα μαζικής καταστροφής. Κάνουν γαργάρες τα παιδάκια με αυτά και πεθαίνουν κατά χιλιάδες. Ευτυχώς που είμαι εγώ ο βλάκας και εσύ ο έξυπνος...

@ 17:15 Βλέπω σε ζώσανε τα φίδια ανόητε και προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.