Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» από τον Απόλλωνα Τρίπολης

Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» από τον Απόλλωνα Τρίπολης

Ιούνιος 25, 2016 - 15:04
0 σχόλια

Ο Απόλλων Τρίπολης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον σχεδιασμό για την δημιουργία της νέας ομάδας να έχει ξεκινήσει και μάλιστα με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Απόλλων κάνει αρχή στο μεταγραφικό σαφάρι με τριπλό "χτύπημα" και την απόκτηση τριών νεαρών αθλητών. Μιχάλης Παππάς, Ηλίας Κουρέτας και Αλέξανδρος Καναβός παρουσιάστηκαν επίσημα από την ομάδα της Τρίπολης.

Στόχος για τον Απόλλωνα Τρίπολης είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας ενώ ταυτόχρονα επενδύει στο ταλέντο νεαρών αθλητών δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα αρκετά δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Τρίπολης:

"Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου γκαρντ Μιχάλη Παππά ,(19 ετών-1,88) απο την ομάδα του Γ.Σ Αρίων Αγιου Αρτεμίου. Καλώς ήρθες Μιχάλη, υγεία πάνω απ' όλα και ευχόμαστε να απολαύσεις την Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αλλά και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας!    

Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του Ηλία Κουρέτα (19 ετών-1,80) απο την Καλαμάτα 80" , που αγωνιζεται στις θέσεις 1 και 2, αλλά και του Αλέξανδρου Καναβού (19 ετών-1,90) που αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4, από την ομάδα του Αρκαδικού.

Καλη δυναμη σε ολους"!!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.