Τριπλό «χτύπημα» για λεωφορείο στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Τριπλό «χτύπημα» για λεωφορείο στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Ιανουάριος 17, 2017 - 13:33
3 σχόλια

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε ένα... τριπλοπαρκαρισμένο(!) όχημα στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη.

Λίγο μετά τις 13:00 η κυκλοφορία διεκόπη στην πλατεία καθώς οχήματα είχαν σταθμεύσει όπου να 'ναι, μη επιτρέποντας την ομαλή κίνηση των οχημάτων. Τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά όταν σε ώρα αιχμής για την πόλη, τα αστικά λεωφορεία τα οποία κινούνταν στον δρόμο δεν μπορούσαν να στρίψουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και οι κόρνες να ακούγονται ως την πλατεία Άρεως.

Στο σημείο βρέθηκε η Τροχαία, η οποία βοήθησε τον οδηγό να περάσει κυριολεκτικά ξυστά από το τριπλοπαρκαρισμένο όχημα. Έπειτα η τροχαία μετά από πολλαπλές επισημάνσεις και ενώ ο οδηγός δεν απομάκρυνε το όχημα ,επέβαλε πρόστιμο δίνοντας κλήση και αφαιρώντας και τις πινακίδες.
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

στη πλατεια πετρινου παντως παρκαρετε ελευθερα αυτοκινητα και μηχανες,ελευθερη διελευση μαλιστα,εκει η τροχαια ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ αμα σας δει σας παρακαλει να φυγετε απο εκει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε παρακαλω το παιρνεις να φυγεις?

Το σωστό ήταν να κοπεί κλήση και στα άλλα 2 τουλάχιστον. Όχι μόνο στο τριπλοπαρκαρισμένο. Και εκείνα παράνομα ήταν. @16:49 Το σωστό και ηθικό για μένα αυτό είναι. Εφόσον σε δει πρέπει να σε προειδοποιήσει και να σου δώσει την ευκαιρία να φύγεις. Αλλά αν το έχεις ήδη παρκαρισμένο και έχεις φύγει τότε πρέπει να την φας την κλήση. Καθημερινά και με συνέπεια ώστε να μας γίνει συνήθεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.