Τριπλή «βόμβα» με Βίγκνιεβιτς, Σβερκούνο και Τσουμπλέκα από την Δόξα

Τριπλή «βόμβα» με Βίγκνιεβιτς, Σβερκούνο και Τσουμπλέκα από την Δόξα

Αύγουστος 02, 2019 - 12:05
0 σχόλια

Δυνατό, ουσιαστικό και άκρως εντυπωσιακό μεταγραφικό μπάσιμο από την Δόξα Μεγαλόπολης η οποία πραγματοποίησε τις τρεις πρώτες τις προσθήκες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν δείχνοντας πως βρίσκεται σε πλήρη διαδικασία προγραμματισμού.

Η Δόξα Μεγαλόπολης ήρθε σε συμφωνία και έντυσε στα κυανόλευκα τον Πέταρ Βίγκνιεβιτς, τον Αντώνη Σβερκούνο και τον Κώστα Τσουμπλέκα κάνοντας το δικό της τριπλό μεταγραφικό μπαμ ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις πρώτες τις κινήσεις για την δημιουργία της νέας ομάδας.

Ο Πέταρ Βίγκνιεβιτς είναι ο Σέρβος επιθετικός που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Γ' Εθνική και μας συστήθηκε με την φανέλα του Παναρκαδικού, ο Αντώνης Σβερκούνος μετά τον Απόλλωνα Τυρού επιστρέφει και πάλι στην ομάδα της πόλης του και ο Κώστας Τσουμπλέκας αφήνει τον συμπολίτη Πανιώνιο για λογαριασμό της Δόξας.

Έτσι λοιπόν μετά την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού κορμού η ομάδα της Μεγαλόπολης υλοποιεί με επιτυχία τρεις μεταγραφές που σαφέστατα θα δώσουν λύσεις, θα προσφέρουν επιλογές και θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.