Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας (video)

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας (video)

Μάιος 29, 2015 - 08:30
1 σχόλια

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα έχουν στο πρόγραμμα να εξορμήσουν σε παραλίες και εξοχή σε περίπτωση που βοηθήσει και ο καιρός.

Οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας είναι μία καλή επιλογή για τους εξορμείς που θέλουν να απολαύσουν τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού, να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Ο χειμώνας μας ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό φέτος και αυτό το τριήμερο είναι ευκαιρία, αν δεν μας τα χαλάσει, να ξεκινήσουν τα μπάνια.

Δείτε τα πανέμορφα πλάνα του DiscoverKynouria.gr από τις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας (Ξηροπήγαδο, Άστρος, Ατσίγγανος, Παλιόχανο, Πόρτες, Πλαζ, Αρκαδικό Χωριό, Χερονήσι, Άγιος Ανδρέας, Μύλος κτλ).

Επιλέξτε ποια παραλία σας αρέσει για να περάσετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Video: 

youtube://v/yQGGQp0rCgo


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΤΟ DISCOVER KYNOYRIA ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.