Τριγωνικός συνδυασμός με... βραζιλιάνικο τελείωμα από τον Ολυμπιακό (vid)

Τριγωνικός συνδυασμός με... βραζιλιάνικο τελείωμα από τον Ολυμπιακό (vid)

Οκτώβριος 08, 2019 - 10:17
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας πετυχαίνοντας εύκολη νίκη με 5-1 επί του Μαντινειακού προσφέροντας σκορ και θέαμα όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαρο πως ξεχειλίζουν από ποδοσφαιρική ποιότητα και εμπειρία δείχνοντας από την αρχή πως και την φετινή σεζόν αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα πιο δυνατά και ανταγωνιστικά σύνολα της πρώτης κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές όμορφες φάσεις και 6 υπέροχα γκολ συνολικά το τρίτο του Ολυμπιακού ήταν και το κορυφαίο καθώς προέρχεται από μια καταπληκτική συνδυασμένη προσπάθεια με την μπάλα να αλλάζει με ταχύτητα, η συνεργασία να βγαίνει με τριγωνική ανάπτυξη και τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο Μπαρμπόσα να ολοκληρώνει την φάση με τον πλέον ιδανικό τρόπο, δηλαδή με ένα πανέμορφο τσίμπημα της μπάλας περνώντας την πάνω από τον τερματοφύλακα Δημητρίου για να καταλήξει αυτή στα δίχτυα.

Δείτε στο βίντεο την τριγωνική συνεργασία και το γκολ του Μπαρμπόσα στην νίκη του Ολυμπιακού Λεωνιδίου επί του Μαντινειακού με 5-1 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Τριγωνικός συνδυασμός με βραζιλιάνικο τελείωμα από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.