Το «τριφύλλι» την πρόκριση ο Πανιώνιος τις εντυπώσεις

Το «τριφύλλι» την πρόκριση ο Πανιώνιος τις εντυπώσεις

Σεπτέμβριος 23, 2015 - 17:41
3 σχόλια

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Παναρκαδικός 0-1

Χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο Παναρκαδικός κόντρα στο αξιόμαχο νεανικό σύνολο του Πανιώνιου Μεγαλόπολης παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Ο Παναρκαδικός των πολλών αλλαγών με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταθουλόπουλου στο 90+ έφυγε με την νίκη από το Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης με 0-1 κόντρα στον Πανιώνιο παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες.

Το τριφύλλι είχε την υπεροχή του αγώνα με τον Πανιώνιο να είναι καλά οργανωμένος στην άμυνα του κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Αναγνωστόπουλου με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αντωνόπουλου να δημιουργούν τις προυποθέσεις αλλά να μην μπορούν να τελειώσουν αποτελεσματικά τις φάσεις που έκαναν.

Η πίεση αλλά και η εμπειρία των πράσινων ήταν καθοριστική και έτσι στα τελευταία λεπτά η πίεση άρχισε να αυξάνεται με αποτέλεσμα ο νεοεισελθόν στον αγωνιστικό χώρο Χρήστου να κερδίσει το πέναλτι με τον Σταθουλόπουλο στο 90’ να το μετατρέπει σε γκολ δίνοντας έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του.

Ο Παναρκαδικός μπορεί να πήρε την πρόκριση ωστόσο ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης ήταν αυτός που κέρδισε εντυπώσεις και εμπειρίες για την συνέχεια του στο πρωτάθλημα της Α’Αρκαδίας που θα κάνει το ντεμπούτο από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αλήθεια ούτε τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης δεν μπορειτε; έπρεπε να δώσει πέναλτι ρε μάγκες:καμπανάκι no 1

με 13 παιχτη κερδισε ο παναρκαδικος,με πεναλτυ... αφου ακυρωσε το γκολ του πανιωνιου κανονικοτατο πριν 5 λεπτα...ΜΕΓΑΛΗ νικη του παναρκαδικου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.