Τριφύλλι με άρωμα «Λεβάντε»

Τριφύλλι με άρωμα «Λεβάντε»

Φεβρουάριος 14, 2016 - 16:51
2 σχόλια

Λεβάντε-Παναρκαδικός 0-1

Ο Παναρκαδικός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Ζάκυνθο κόντρα στο Λεβάντε με σκορ 0-1 δείχνοντας να επιστρέφει δυναμικά και πάλι στην επανέρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Κυπελλούχοι Αρκαδίας λύγισαν την αντίσταση του μαχητικού Λεβάντε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώτσιρα στο 22’  λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να μπαίνει καλύτερα και πιο επιθετικά και να είναι η ομάδα εκείνη που φαίνονταν πιο απειλητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή στιγμή για τους πράσινους ήρθε στο 7’ με το σουτ του Αγγελόπουλου και στο 14’ η κεφαλιά του Χρήστου πέρασε άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Μπούτα. Η πίεση του τριφυλλιού συνεχίστηκε με την κεφαλιά του Κώτσιρα στο 18’ να περνά άουτ ενώ στο 21’ η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώτσιρας ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Αμέσως μετά το γκολ το Λεβάντε προσπάθησε και πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και μάλιστα στο 25’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ ενός ποδοσφαιριστή του Παναρκαδικού του Μπινιχάκη να φεύγει άουτ και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το τριφύλλι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης και πάλι ο Παναρκαδικός ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Κώτσιρα στο 49 να φεύγει λίγο άουτ και ενώ ο ίδιος παίχτης στο 55’ έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία. Στο 60’ ο Κώτσιρας έχασε τεράστια ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Από κει και πέρα ο Παναρκαδικός με το υπέρ του προβάδισμα κλήθηκε να διαχειριστεί το παιχνίδι πράγμα που το έκανε με εξαιρετικό τρόπο και με όπλο του την συγκέντρωση και την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία έφυγε από την Ζάκυνθο και την έδρα του Λεβάντε  με το τρίποντο της νίκης που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δεν ξέρω αν ήσουν στο παιχνίδι αλλά σου λέγω ότι στις δηλώσεις του ο προπονητής είπε ότι από το παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.