Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις για τον Παναρκαδικό

Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις για τον Παναρκαδικό

Ιούλιος 12, 2018 - 11:34
4 σχόλια

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού ο περυσινός Γενικός Αρχηγός της ομάδας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και μέλος της ''επιτροπής σωτηρίας'' μίλησε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο μείζον θέμα που είναι η εύρεση των οικονομικών πόρων για την εκλογή της νέας διοίκησης και το μέλλον του Παναρκαδικού.

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος με σαφήνεια περιέγραψε την κατάσταση και όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει σε επίπεδο επαφών από την ''επιτροπή σωτηρίας'' στην οποία και ο ίδιος είναι μέλος εκφράζοντας και την συγκρατημένη του αισιοδοξία,  αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια όλη την κατάσταση θέτοντας παράλληλα όλους προ των ευθυνών τους για την σωτηρία της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης.

Όπως τόνισε τα χρονικά περιθώρια πια είναι στενά και δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χρόνος και πως η ομάδα έχει ανάγκη την παρουσία όλων στο πλευρό της με την ''επιτροπή σωτηρίας'' να έχει ως μοναδικό σκοπό την εύρεση της λύσης που θα δώσει την δυνατότητα να συνεχίσει το τριφύλλι στην Γ' Εθνική και στην διοίκηση που θα εκλεγεί την επόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ξεκαθάρισε πως κανείς από όλους αυτούς τους ανθρώπους και τα μέλη της ''επιτροπής σωτηρίας'' δεν είναι κολλημένος με την διοικητική καρέκλα κάνοντας κάλεσμα να μπουν στην διοίκηση και όσοι επιθυμούν να ββοηθήσουν οικονομικά ξεκαθαρίζοντας πως μοναδικός σκοπός είναι η σωτηρία της ομάδας στέλνοντας μήνυμα ενότητας για το καλό του Παναρκαδικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος

Για τις τελευταίες εξελίξεις:

''Όπως είχε προγραμματιστεί την προηγούμενη Τετάρτη έγινε η τρίτη συνεχόμενη Γ.Σ. για να μπορέσουμε να βρούμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναρκαδικός. Για μια ακόμα φορά η Γ.Σ. δεν ανέδειξε νέο Δ.Σ. κάτι το οποίο είναι και το ζητούμενο στην φάση αυτή που διανύουμε. Η ομάδα διάσωσης στην οποία και συμμετέχω ολοκλήρωσε έναν κύκλο επαφών με θεσμικούς φορείς της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάνοντας σημαντικές κινήσεις για να μπορέσουμε να βρούμε κάποιους πόρους και τρόπους για να καταφέρει η ομάδα να λύση το οικονομικό της πρόβλημα τουλάχιστον στο πρώτο επίπεδο καθώς οι ημερομηνίες πιέζουν. 

Θέλω να πω ότι στην ''ομάδα σωτηρίας'' στην οποία συμμετέχω και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που έκαναν τις επαφές με τους βουλευτές, τον Δήμαρχο Τρίπολης, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας έδωσαν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό, πίεσαν όσο μπορούσαν έτσι ώστε να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν η απόφαση που έλαβε η Γ.Σ. είναι να δώσουμε μία ακόμα εβδομάδα παράταση και θα συγκεντρωθούμε εδώ την επόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου για να εκλέξουμε νέο Δ.Σ. Την επόμενη Τετάρτη σίγουρα θα εκλεγεί νέα διοίκηση. Μέχρι και την Τρίτη το βράδυ θα έχουμε μια σαφή εικόνα για το ποσό που μπορεί να συγκεντρώσει η ''ομάδα σωτηρίας'' για να πει στην νέα διοίκηση ότι μπορείς να ξεκινήσεις και να κάνεις τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές και να δηλώσεις συμμετοχή στην Γ' Εθνική. Θεωρώ ότι μία ακόμα εβδομάδα αγωνίας αρχίζει για τον Παναρκαδικό. Επίσης θέλω να πω πως οι επαφές έγιναν σε ένα πολύ καλό κλίμα και θέλω να ευχαριστήσω και τους τρεις βουλευτές, και τον Δήμαρχο Τρίπολης και τον Περιφερειάρχη Αρκαδίας και το Επιμελητήριο για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το πρόβλημα του Πανακαδικού. Όλοι κατάλαβαν ότι δεν μιλάμε για ένα απλό σωματεία αλλά για τον ιστορικό Παναρκαδικό για την οποία πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να βρεθεί λύση. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη με την ομάδα να είναι σε μια δύσκολη φάση κάτι που πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Για μία ακόμα φορά κάνω έκκληση στους οικονομικούς παράγοντες της πόλης να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια για να μπορέσουμε να έρθουμε την επόμενη Τετάρτη και να εκλέξουμε την νέα διοίκηση η οποία θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη χρονιά''.

Για την απουσία από την Γ.Σ. ιστορικών προσώπων και παλαίμαχων του Παναρκαδικού:

''Σε αυτή την φάση δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Η ομάδα χρειάζεται τους πάντες στο πλευρό της. Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία σχολιασμού όλων αυτών που έλειπαν. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και αυτοί που έλειπαν αγαπάνε τον Παναρκαδικό ίσως με τον δικό τους τρόπο. Εγώ θα μιλήσω για το πρόσωπο μου. Προσωπικά έχω δεχθεί πολλά πυρά και για τον τρόπο που κινήθηκε η απερχόμενη διοίκηση, και για τον τρόπο που κινούμαστε τώρα για να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα. Αυτά όμως δεν αποτελούν πρόβλημα στο να βρεθεί μία λύση. Πρέπει να προχωρήσουμε και πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Πρέπει να βοηθήσουν και οι παλαίμαχοι όπου θα έπρεπε να  είναι στην Γ.Σ. που ίσως είναι την επόμενη Τετάρτη, και όλοι οι φίλαθλοι που ακούω στην Τρίπολη να λένε ο Παναρκαδικός πρέπει να σωθεί. Ήρθε λοιπόν η ώρα να βοηθήσουν, να βοηθήσουμε όλοι, αυτοί που έχουν την οικονομική ευχέρεια να σταθούν στην ομάδα. Είναι κρίμα ολόκληρη Τρίπολη να μην μπορεί να κατεβάσει τον Παναρκαδικό στην Γ' Εθνική''.

Για το πόσο στενά είναι πια τα περιθώρια:

''Είναι γεγονός πως έχουμε αργήσει. Όντως οι ημερομηνίες πιέζουν αφόρητα. Πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος με ότι αυτό συνεπάγεται και να διεκδικήσουμε να φέρουμε στην Τρίπολη και μεγαλύτερες ομάδες. Εγώ θεωρώ ότι η επόμενη διοίκηση πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο, πρέπει μέχρι της 14 Αυγούστου να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Για γίνουν όμως όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις έτσι ώστε να ξεκινήσει η νέα διοίκηση, να κάνει ένα χρονοδιάγραμμα κινήσεων αρχίζοντας και τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν. Οι Αρκάδες ποδοσφαιριστές είναι ακόμα στο ρόστερ του Παναρκαδικού και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Κάποιοι από αυτούς μου έχουν τηλεφωνήσει εκφράζοντας μου την αγωνία τους όπως έχει και όλη η φίλαθλη πόλη για την ομάδα. Θεωρώ ότι μετά την τελευταία επαφή που είχαμε και με το Επιμελητήριο Αρκαδίας είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Φάνηκε η καλή διάθεση και των επιχειρηματιών της πόλης αλλά και των πολιτικών μας για να βοηθήσουν. Μέχρι την επόμενη Τρίτη θα γνωρίζουμε πόσο θα βοηθήσει ο καθένας από αυτούς. Είμαστε σε αναμονή για να μπορέσουμε να φτιάξουμε την επόμενη διοίκηση που θα προκύψει καταληκτικά την επόμενη Τετάρτη''.

Για το αν η αγάπη δείχνεται με έργα και όχι με λόγια:

''Ήρθε η ώρα κάποιοι να μιλήσουν και με πράξεις. Το είπα και στην Γ.Σ. όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Παναρκαδικό είναι ευπρόσδεκτος. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρατήσουμε την καρέκλα της διοίκησης. Εγώ καλώ αυτούς που θα βοηθήσουν να μπουν και στην διοίκηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αποχωρήσουμε με βασικό μας μέλημα να είναι ότι θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην Γ' Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος όλων των κινήσεων. Από κει και πέρα ιδού πεδίον δόξης λαμπρό γι΄ αυτόν που θα βοηθήσει να πάρει αν θέλει και την θέση του προέδρου και να αναλάβει και την διοίκηση του Παναρκαδικού. Νομίζω η έκκληση που κάνω στους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες μας για να σώσουμε τον Παναρκαδικό είναι συγκεκριμένη και δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη η σκοπιμότητα στο μυαλό μας. Όλοι αυτοί που συγκεντρωθήκαμε, εμείς οι λίγοι που βρεθήκαμε εδώ για μία ακόμα φορά απλά αγωνιούμε. Καταθέτουμε την αγωνία μας και περιμένουμε μέχρι την επόμενη Τρίτη αφού την Τετάρτη θα τα πούμε είτε έτσι είτε αλλιώς''.

Για την αισιοδοξία που υπάρχει με βάση τις τελευταίες εξελίξεις ότι  μπορεί ο Παναρκαδικός να βρει την λύση:

''Ένας φίλος που πραγματικά αγαπάει αυτή την ομάδα μου είπε: ''Μη φοβάσαι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί μία λύση''. Είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν πως έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί μία λύση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ήρθε η ώρα για να δοκιμαστούμε όλοι σε αυτή την πόλη και θεωρώ ότι η Τρίπολη έχει την δυνατότητα να κρατήσει τον Παναρκαδικό στην Γ' Εθνική. και αυτό θα κάνει. Δεν μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή περισσότερα. Στην πολιτική όπως και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Υπό αυτή την έννοια δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το βράδυ της επόμενης Τρίτης θα περιμένουμε να δούμε τι έχουμε και την Τετάρτη θα γίνει ο λογαριασμός με την ελπίδα πως θα βγει η νέα διοίκηση και θα κάνει αυτό που πρέπει''.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΗΝΑ.... ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΛΑ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;;;;;ΟΙ ΠΑΛΑΟΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;;;...

Δώστε την ομάδα στον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή όπως πριν 4-5 χρόνια. Θα φέρει πάλι Επενδυτές όπως και τότε ......... !!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.