Τριαντάφυλλος… Κουρμπέλης!

Τριαντάφυλλος… Κουρμπέλης!

Νοέμβριος 22, 2017 - 08:06
3 σχόλια

Είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ο νέος Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα;

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συμπλήρωσε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τον Πλατανιά και έφτασε τα δύο γκολ με τη φανέλα του Αστέρα. Μπορεί να αγωνίζεται ως στόπερ, όμως κάθε φορά που επιλέγει να «ανέβει» στην αντίπαλη περιοχή αποτελεί πηγή κινδύνου για τους αμυντικούς. Άλλωστε, το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην Κρήτη όπου η κεφαλιά του και ο τρόπος που έβαλε το κορμί του στη φάση θύμισαν περισσότερο κινήσεις φορ.

Το πλεονέκτημά του στον αέρα είναι δεδομένο, όμως η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι αλλά και να μην ρισκάρει με τη μπάλα στα πόδια τον έχουν κάνει βασικό με τον Στάικο Βεργέτη και τον Σάββα Παντελίδη να τον στηρίζουν αμφότεροι. Στα 21 του έχει καταφέρει να αποδώσει, ίσως, παραπάνω από τα αναμενόμενα αν αναλογιστεί κανείς πως προέρχεται από μία σεζόν στη Γ’ Εθνική και ακόμη μία στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Αιγινιακού.

Το όνομά του δεν άργησε να μπει στα μπλοκάκια των μάνατζερ, ενώ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, του έχει δώσει φανέλα βασικού, με τον νεαρό αμυντικό να έχει παίξει ήδη σε 8 ματς. Ο αθηναϊκός και όχι μόνο Τύπος, έχει αρχίσει να ασχολείται για τα καλά με τις δυνατότητές του, ενώ ρεπορτάζ των λεγόμενων «μεγάλων», τον έχουν συμπεριλάβει σε άρθρα τους, με τελευταία αναφορά, αυτή της επίσκεψης του Μοντέστο για χάρη του Ολυμπιακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».  

Η περίπτωσή του και τα χαρακτηριστικά του έχουν αρχίσει να θυμίζουν έντονα αυτά του Δημήτρη Κουρμπέλη (αμφότεροι μπορούν να παίξουν ως στόπερ και ως εξάρια) που κατάφερε μετά από μία επιτυχημένη καριέρα με τον Αστέρα να αποτελεί βασικό γρανάζι του Παναθηναϊκού και της Εθνικής. Βέβαια, σε μια καλή καριέρα παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας, με τον Πασαλίδη να παίρνει και σε αυτόν τον τομέα «άριστα».

Ο καιρός θα δείξει ποια θα είναι η «τύχη» του νεαρού αμυντικού που σίγουρα θα αισθάνεται τυχερός για όσα του έχει προσφέρει ο Αστέρας που πίστεψε όσο κανείς στις ικανότητές του. 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Οχι ο Πασαλιδης μαλλον ταιριαζει περισσοτερο με τον Μπεκεμπαουερ.Απυθμε ο θρασος για να μην πω απυθμενη μ@@@@@@κια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.