Τριάντα τρεις προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης

Τριάντα τρεις προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης

Απρίλιος 07, 2020 - 11:01
6 σχόλια

Η πρόσληψη προσωπικού για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης συζητήθηκε στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης
Διοικητικών Υπηρεσιών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα τριάντα τριών (33) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας έως 2 μήνες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007, «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει για την αντιμετώπιση των αναγκών που θα προκύψουν από τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος, κατά το χρονικό διάστημα από το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου έως το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2020, ως εξής:

  •  Ενός (1) αρχηγού (συντονιστή), απόφοιτου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή σε έλλειψη υποψηφίων με τα προσόντα αυτά, απόφοιτου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ευδόκιμο κατασκηνωτική εμπειρία.
  •  Ενός (1) κοινοτάρχη (επιμελητή), απόφοιτου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ευδόκιμο κατασκηνωτική εμπειρία.
  •  Πέντε (5) γυμναστών πτυχιούχων σχολών Φυσικής Αγωγής ή Φοιτητών των ανωτέρω σχολών. Ένας τουλάχιστον εκ των ανωτέρω πτυχιούχων ή φοιτητών θα πρέπει να κατέχει πιστοποίηση ναυαγοσώστη.
  •  Δώδεκα (12) ομαδαρχών , αποφοίτων τουλάχιστον Β΄ τάξεως Λυκείου.
  •  Ενός (1) Κοινωνικού Επιστήμονα Ψυχολόγου ή Κοινωνικού Λειτουργού, απόφοιτου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης..
  •  Ενός (1) γιατρού και ελλείψει αυτού ενός (1) νοσηλευτή.
  •  Ενός (1) νοσηλευτή και ελλείψει αυτού ενός (1) βοηθού νοσηλευτή.
  •  Ενός (1) μάγειρα.
  •  Έξι (6) τραπεζοκόμων.
  •  Δύο (2) καθαριστριών.
  •  Ενός (1) φύλακα.
  •  Ενός (1) εργάτη γενικών καθηκόντων, κατά προτίμηση με άδεια ικανότητας οδηγού τουλάχιστον Β’ κατηγορίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα γενικά προσόντα πρόσληψης που προβλέπονται κάθε φορά για τους μόνιμους υπαλλήλους των ΟΤΑ ( άρθρο 169 ν.3584/2007).
Οι δαπάνες για την πληρωμή του εν λόγω προσωπικού θα βαρύνει τους Κ.Α. 15.6041.001 και 15.6054.001 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομ ικού έτους 2020. 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Θα μας τρελάνουν αυτοί εδώ , για να βολέψουν τα ρουσφέτια τους θα κάνουν προσλήψεις για να λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις, εδώ υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία λόγω του συνωστισμού των παιδιών σε μικρό χώρο. Εδώ φαίνεται αν κάνεις για ηγέτης και δεν είσαι καιροσκόπος και να σέρνεσαι πείσω από τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας όπως κάνει η δημαρχάρα μας όπως τον αποκαλούνε κάποιοι. Ρε που μπλέξαμε θα τους φάμε 3,5 χρονια στην μάπα ακόμα , ήρθαν να σώσουν τον ΔΗΜΟ ΤΙΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ .ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Αν βγει θεραπεία σε 30-45 ημέρες και το θέμα λήξει, για ποιον λόγο να μην είναι έτοιμος ο Δήμος να λειτουργήσουν οι δομές του; Άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η εμπάθεια.

20:01 Οι δομές του δήμου αλλά και ολόκληρης της χώρας θα πρέπει να είναι καθόλα έτοιμες, κορονοϊός ή μη. Καλά σου λέει ο άλλος. Έτρεξες παπαγαλάκι να αποτυπώσεις την εμπάθειά σου στο Τζιούμη και τη δημοτική αρχή σε σχόλιο. Για τις κατασκηνώσεις θέλουμε ακόμα 2,5 μήνες. Δεν θα ανοίξουν από αύριο. Ανάλογα με το πώς θα πάνε τα πράγματα, μπορεί να ανοίξουν με πολύ λιγότερα παιδιά φέτος, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Κι αν ανοίξουν δηλαδή, δεν θα πρέπει να υπάρχει έτοιμο προσωπικό να αναλάβει; Ο λόγος που έγραψες το σχόλιο ποιος ακριβώς ήταν; Να την πεις στο Τζιούμη;

Θα ήθελα να ρωτήσω το κ. Δήμαρχο και την ομάδα του γιατί δε περιλαμβάνεται στην ομάδα του τεχνολόγος τροφίμων ή διαιτολόγος ώστε να εφαρμόζεται το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας haccp; (Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829) . Γιατί πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο πάντα οι επαγγελματίες; Και με την ευκαιρία αυτή κ. δήμαρχε μήπως θα έπρεπε στις λαϊκές αγορές να κάνετε δειγματοληπτικό έλεγχο φυτοφαρμάκων από εξειδικευμένο προσωπικό (και όχι ΥΕ υπαλλήλων από το ΔΑΑΚ) εντατικά σε όλους τους παραγωγούς έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καταλληλόλητα των προϊόντων;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.