Τρία τροχαία και ένας τραυματισμός το τριήμερο στην Αρκαδία (pics)

Τρία τροχαία και ένας τραυματισμός το τριήμερο στην Αρκαδία (pics)

Ιούνιος 06, 2017 - 09:59
2 σχόλια

Αυξημένη ήταν η κίνηση των εκδρομέων, από και προς τα αστικά κέντρα, λόγω της πρώτης αργίας του καλοκαιριού. Αρκετά ήταν, όμως, και τα τροχαία ατυχήματα τα οποία συνέβησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αρκαδία.

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό σημειώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στο 11,3 χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Μεγαλόπολης Ανδρίτσαινας . Συγκεκριμένα το απόγευμα στις 19:30 ΙΧ  που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 25 ετών εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Σημειωτέον ότι τα περισσότερα από τα τροχαία ήταν ευτυχώς ήταν μόνο υλικών ζημιών. Ένα εξ αυτόν συνέβη την Κυριακή 4  Ιουνίου στη συμβολή των οδών Υψούντος και Δεκάζου, από όπου και η κεντρική φωτογραφία.

Ακόμη, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου νωρίς το βράδυ οδηγός παραβίασε STOP στη συμβολή των οδών Γενναίου Κολοκοτρώνη και Μαντά στην Τρίπολη (από όπου η δεύτερη φωτογραφία), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο ΙΧ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Παραβιάσεις STOP βλέπω....τόσο στην Υψούντος όσο και στην Γ. Κολοκοτρώνη, το STOP πρέπει να το σεβόμαστε .......................

Να το βλέπουμε θέλετε να πείτε Εαν μιλάμε στο τηλέφωνο δεν θα το δούμε εαν έχουν στο κεφάλι μας σκοτουρες δεν θα το δούμε Καθαρό μυαλό θέλει και παιδιά κατει που μας λείπει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.