«Τρένο» η 124 ΠΒΕ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά (pics)

«Τρένο» η 124 ΠΒΕ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά (pics)

Απρίλιος 10, 2019 - 21:07
0 σχόλια

Το τρένο της ποδοσφαιρικής ομάδας της 124 ΠΒΕ πέρασε με επιτυχία και από την Πάτρα παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας.

Η 124 ΠΒΕ Τρίπολης έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με 1-0 στην παράταση την 116 ΠΜ και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού και είναι έτοιμη να υπερασπιστή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της όντας τα τελευταία χρόνια η απόλυτη κυρίαρχος.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική σε όλη της την διάρκεια με την ομάδα του Παναγιώτη Μανούχου και του Γιώργου Ιατρόπουλου να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες τις οποίες και σπατάλησε στην κανονική διάρκεια με το "χρυσό" όπως αποδείχθηκε γκολ να έρχεται στην παράταση και να λυτρώνει της 124 ΠΒΕ  με σκόρερ τον Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο γνωστό από το πέρασμα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και από τον Παναρκαδικό.

Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από την αποστολή της 124 ΠΒΕ η οποία συνεχίζει την παράδοση που είναι να αποτελεί σταθερή και παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η 124 ΠΒΕ αγωνίστηκε με κιτρινομπλέ χρώματα με την στολή να είναι δωρεάν χορηγία από τον Αστέρα Τρίπολης με την Αρκαδική ΠΑΕ για ακόμα μία φορά να δείχνει την πολυεπίπεδη κοινωνική της προσφορά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.