Τρελά κέφια στην Τρίπολη!

Τρελά κέφια στην Τρίπολη!

Μάιος 04, 2017 - 17:30
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας! Με του Αγίου Βλάση (βοήθειά μας!) τις μυρωδιές πιάσαμε τον Μάη και πού να έρθει και ο Ιούλιος… Καμφορά στη μύτη θα βάζουμε σαν τους CSI για να μην μας χτυπάει η μπόχα!

Τέλος πάντων, πέρασε και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με τρελά κέφια!

Τρελό Κέφι Νο 1: Εκλογές ΟΝΝΕΔ και… τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε! Εκλογές κατ’ όνομα, δηλαδή, διότι στην πράξη αλλού οι εκλογικοί κατάλογοι και αλλού οι υποψήφιοι! Μπαρδόν, ο υποψήφιος, ήθελα να πω. Πού βρέθηκαν οι υπογραφές; Φαντάσματα τις έβαλαν; Τι μπάχαλο είναι αυτό; Έτσι θα κυβερνήσετε; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λένε οι παλιοί ταβερνιάρηδες αλλά αυτό που μαγειρέψατε μερικοί εκεί μέσα δεν τρώγεται από κανέναν εκτός από... έναν.

Καλοφάγωτη η νίκη, Κωστάκη. Πώς τα κατάφερες, δεν μας είπες...

Τρελό Κέφι Νο 2: Έχουν οι νέοι δεξιοί τα προβλήματά τους, έχουν όμως και οι παλαιοί αριστεροί τα δικά τους και κατά πούθε να γείρω δεν ξέρω! Με δόσεις κατατέθηκαν από τους ιδεολογικούς απογόνους των αγωνιστών τα στεφάνια την Πρωτομαγιά. Ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε μόνος του μετά του Αλεξανδρή –και, εδώ που τα λέμε, καλά έκαναν!- και άφησε δυο γαρύφαλλα. Κάτι παλιοί αγωνιστές τα έβαλαν με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, «τι θέλουν εδώ οι πουλημένοι;» ακούστηκε δυνατά. Ο Παπαηλιού κατέθεσε το στεφάνι και μετά έπιασε κουβέντα με μια κυρία, η οποία του είπε ότι θα έφευγε για την Πρωτομαγιά για να πάρει την απάντηση από τον βουλευτή: «Την βιώνετε καλά την κρίση!». Σώπα, βρε, πάλι καλά που δεν της είπε της γυναίκας «να την φας και να ‘ναι κρύα!» (την κρίση, ντε!..).

Το ΠΑΜΕ πήγε μόνο του. Να το πουν ΠΑΩ να τελειώνουμε!

Τρελό Κέφι Νο 3: Βάλε Δεύτερο, σε ήχο ελεύθερο! Ο Πετράν ακούει, πρώτον, καμπάνες χαράς επειδή ένα ξαλάφρωμα όσο να πεις το ένιωσε από την απόφαση του Εφετείου. Αλλά ακούει και Δεύτερο Πρόγραμμα! Κρατικό ραδιοφωνάκι, μουσικούλα στο χαλαρό, ούτε πολιτικές εκπομπές ούτε τίποτα.

Εξάλλου, τι παραπάνω να μάθει που δεν το ξέρει ήδη; Ως και τον Αλέξη συμβουλεύει για την πολιτική στη χώρα!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.