Τρεις προτάσεις από τη Γεννηματά για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Τρεις προτάσεις από τη Γεννηματά για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Ιανουάριος 12, 2020 - 09:28
2 σχόλια

Την πρόταση της να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένας εκ των Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, κατέθεσε ξανά με σημερινή της ομιλία στη συνεδρίαση στελεχών για τον προγραμματισμό δράσεων και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η επικεφαλής του Κιήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, μετά από δέκα χρόνια πόλωσης, διχασμού, με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που καθυστέρησε την έξοδο από την κρίση, έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξει τρόπο λειτουργίας το πολιτικό σύστημα. Έχει την ευκαιρία ο κ. Μητσοτάκης, με την επιλογή του προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας να δείξει ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει στον τόπο. Με ένα πρόσωπο από την παράταξή μας που στάθηκε δημόσια απέναντι σε αυτές τις λογικές, ένα πρόσωπο που με κάθε τρόπο ήταν παρών στα χρόνια της κρίσης», είπε η Φώφη Γεννηματά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.