Τρεις μέρες θέαμα από το τουρνουά Beach Volley στο Άστρος (photos & video)

Τρεις μέρες θέαμα από το τουρνουά Beach Volley στο Άστρος (photos & video)

Ιούλιος 23, 2012 - 11:22
1 σχόλια

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία τελείωσε χθες, με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες το τουρνουά Beach Volley South Cup (επιπέδου Challenger), που διεξήχθη στο Λιμάνι του Παραλίου Αστρους 20-22/7. Τρεις ημέρες με πλούσιο θέαμα συγκινήσεις, λάμψη και φυσικά προβολή του τόπου μας, το τουρνουά της ΕΟΠΕ, που διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, κέρδισε το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.

Η επανάληψη της περσινής επιτυχίας, μάλιστα, οδήγησε τους διοργανωτές να υποσχεθούν τουρνουά Satellite, σε δύο βδομάδες, με ανοιχτή συμμετοχή και για ερασιτέχνες του αθλήματος. Η πραγματικότητα είναι τρεις μέρες τώρα, η άψογη οργάνωση, το κέφι και η ένταση των αναμετρήσεων άνοιξε την… όρεξη για συμμετοχή σε αρκετούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι θεατές παρακολούθησαν δύο εξαιρετικούς τελικούς, με το επίπεδο αρκετά ανεβασμένο σε σχέση με πέρσι, όπου στις γυναίκες οι Κύπριες Υφαντή/Χριστοφορίδου επικράτησαν με 2-1 σετ των Αχαιών Κουμανίδου/Τσβέτκοβα, ενώ στους άνδρες οι Κογκαλίδης/Κοκκινάκης πήραν τον τίτλο, νικώντας με 2-0 σετ τους περσινούς φιναλίστ Μαύρο/Κλώνο.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις Νικητοπούλου/Πετεφούντη, που ως μοναδικοί εκπρόσωποι της Αρκαδίας, ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις τον εαυτό τους, έφθασαν στους 4 της διοργάνωσης, αλλά στον ημιτελικό γνώρισαν την ήττα, με σκορ 2-0, από τις Κουμανίδου/Τσβετκόβα. Αξίζει να σημειωθεί και η συμμετοχή τους συντοπίτη μας, με καταγωγή από τον Αγιάννη, Εκτορα Οικονομόπουλου, που με τον συμπαίκτη του έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά, αλλά αποκλείστηκαν από τους τελικούς νικητές του τουρνουά.
Την απονομή, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, έκανε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, ενώ το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος, ο π/σ κ. Δ. Λαλουδάκης, ο δ/σ κ. Θ. Μακρής, ενώ την κοινότητα Παραλίου Αστρους εκπροσώπησε ο τ/σ κ. Ν. Κωνσταντίνου.

Πηγή: astrosnews.gr

Video: 

youtube://v/ZLoAfPvySgE


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Beach Volley στο Άστρος; Έλα ρε, όταν φτιάξουμε γήπεδο στην Τρίπολη θα είμαστε καλύτεροι!!!!!!!!! Το Beach Volley θέλει και θάλασσα δίπλα...........