Τρεις... και ο άγιος (pics)

Τρεις... και ο άγιος (pics)

Μάρτιος 13, 2019 - 09:56
5 σχόλια

Το ιστορικό κέντρο της Τρίπολης έχει εξελιχθεί σε εκλογικό κέντρο. Τρεις υποψήφιοι, όμως, έχουν μαζευτεί υπό τη σκέπη του Αγίου Βασιλείου, βοήθειά τους, της μητρόπολης, δηλαδή.

Μάλλον και οι τρεις υποψήφιοι προσδοκούν στη βοήθειά του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τρία, λοιπόν, τα εκλογικά κέντρα που βρίσκουν στέγη κοντά στον μητροπολιτικό μας ναό: του Δημήτρη Παυλή, του Νικόλα Τσιαμούλου και του Δημήτρη Βόσνου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί για όλους τους υποψηφίους ότι κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να επιλέξουν ως εκλογικό τους κέντρο κάποιο μέρος... απόκεντρο. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους ότι για τους ίδιους η Τρίπολη δεν είναι μόνο το κέντρο της.


5 Σχόλια

Ας βαλει ο Αγιος το χερι του και οι πολιτες στην τσεπη τους μηπως και ανοιξει ο Παυλης και ο Βοσνος αφου δεν καταφεραν να βαλουν ουτε ενα λιθαρακι πεντε χρονια σε αυτον τον τοπο...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΣΝΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ??? ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ** ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ?? ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΒΡΕ..ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ...ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΕΝΝΟΩ..ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Οπότε την κεντρική πλατεία την ανέλαβαν οι 3 φίλοι! (Οι οποίοι πίσω από τις κάμερες δήθεν μαλώνουν)

Τι εμετική κατάσταση είναι αυτή ρε παιδιά? Τι παρακμή βιώνει τούτη πόλη ρε γαμώτο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.