Τρεις αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Τρεις αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Δεκέμβριος 13, 2016 - 12:15
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ανακοίνωσε πριν λίγο την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Λουίζο και Χρήστο Σπυρόπουλο και Άγγελο Κουλουρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Ύστερα από τέσσερις μήνες περίπου συνεργασίας με τους αθλητές Σπυρόπουλο Λουΐζο, Κουλουρά Άγγελο και Σπυρόπουλο Χρήστο, λύθηκε κάτω από φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα η συνεργασία μας. Το σωματείο μας θέλοντας φέτος να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει επίπεδο έκανε τις τρεις μεταγραφές, δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που όλο αυτόν τον καιρό τίμησαν την φανέλα και την ομάδα μας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία. Πλέον αποτελούν ένα κομμάτι αυτής της ομάδας και είναι πάντα στην καρδιά μας. Αυτό που έμεινε είναι μια μεγάλη φιλία, που πιστεύουμε ότι θα έχει συνέχεια."

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.