Τρεις ανανεώσεις και μια μεταγραφή για τον Α.Ο. Τεγέας

Τρεις ανανεώσεις και μια μεταγραφή για τον Α.Ο. Τεγέας

Αύγουστος 11, 2018 - 09:04
0 σχόλια

Ο σχεδιασμός του Α.Ο. Τεγέας για την νέα αγωνιστική σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους πράσινους να κρατούν ακέραιο τον βασικό τους κορμό και παράλληλα να κάνουν την πρώτη τους μεταγραφή επενδύοντας στο μέλλον.

Στην ομάδα του Πολ Χατζόπουλου παραμένουν οι Νίκος Λάγκας, Χρήστος Καραμπέτσος και Θοδωρής Μπέλτσος που ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση ενώ ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Τεγέας θα πρέπει να λογίζεται και ο νεαρός Σταύρος Τζήλος.

Νίκος Λάγκας, Χρήστος Καραμπέτσος και Θοδωρής Μπέλτσος και την νέα χρονιά θα αποτελέσουν τα δυνατά "όπλα" του πράσινου ρόστερ καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στα Αρκαδικά γήπεδα και η ομάδα στηρίζεται στις ικανότητες τους.

Από την άλλη ο Σταύρος Τζήλος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα από την Κ15 και αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.