Treeπολη με... λυκοφιλίες και μετακομίσεις

Treeπολη με... λυκοφιλίες και μετακομίσεις

Δεκέμβριος 20, 2019 - 11:46
5 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν ολοταχώς και τα ελατάκια έχουν στολιστεί αρμονικά στην Treeπολη. Αρμονικά στολίστηκαν, αλλά ο κούκος αηδόνι στοίχισαν και φέτος. Κάθε χρόνο και πιο ψηλά φτάνουν τα ποσά, με τα δέντρα να στοιχίζουν το βάρος τους σε... χρυσό.

Είπαμε θετικές οι κριτικές για Μουζουράκη και λοιπούς, αλλά μια οικονομία την περιμέναμε…

Με εκείνο το χωριό τι θα γίνει, άρχοντα της πόλης; Θα είναι έτοιμο στην ώρα του ή θα καρφώνουμε το Σάββατο το πρωί;

Ο «γρήγορος» τώρα ρίχνει λάδι στη φωτιά, και μετά αναρωτιέται γιατί τον κράζουν. Μην ψάχνεις καλέ, απλά δέξου την κριτική και αναλογίσου.

Οι νευραλγικές θέσεις θέλουν καθημερινές παρουσίες, διά τηλεφώνου δεν γίνονται δουλειές.

Συνεργασίες ή λυκοφιλίες; Σμυρνιώτης και Τσιαμούλος είναι ξεκάθαροι, εκείνη η παράταξη Παυλή που έχει μνηστήρες διαδοχής, πού την πάτε; Βέβαια ποιος να διαδεχθεί τι σε μια παράταξη που, όπως είπε ορθά ο Τζιούμης, κατάφερε να βγει 3η ενώ ήταν εν ενεργεία στη διοίκηση του Δήμου!

Κάτι πήρε το αφτάκι μου ότι οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης θα μετακομίσουν, θα «κατεβούν» προς το κέντρο σε κτίριο με ενοίκιο!!! Από τη μια ο Νίκας φωνάζει και προσπαθεί για τη μείωση των κτιριακών δαπανών και από την άλλη η Αποκεντρωμένη πράττει τα αντίθετα!!!

Μια και είπα Αποκεντρωμένη, σε λίγο καιρό θα ακούσουμε «καμπάνες» με μία μετακίνηση...


5 Σχόλια

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο μελλοντικός διάδοχος Παυλή: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΡΩΝΗΣ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τα παραπολιτικά τουλάχιστον έχουν χιούμορ. όχι σαν άλλους που βγάζουν παραπολιτικά για να γλείψουν και ανώνυμα την δημοτική αρχή μπας και πέσει κανά κόκκαλο

14:11 Κανένας. Πάρ' τον έναν, βάρ' την άλλη είναι όλοι τους. Αυτοί τώρα υποτίθεται ότι είναι η αφρόκρεμα από το καφεν...εεε...την παράταξη του Παυλή; Ο Χριστός και η Παναγία! Λυπηθείτε μας!

Καλό είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μην έχουν καταδικαστεί από το δικαστήριο, ονόματα μη λέμε ε

Κακώς μπλέκετε τη χαρά των Χριστουγέννων με τα πολιτικά. Όσο για το τι πληρώνουμε χωρίς να πληρωνόμαστε κ χωρίς εργασία, είναι γνωστό εδώ κ πολλά έτη. Καλές γιορτές κ ότι χρειαζόμαστε να βρούμε με υγεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.