TreeΠόλη... Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο - Όλες οι εκδηλώσεις

TreeΠόλη... Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο - Όλες οι εκδηλώσεις

Νοέμβριος 30, 2018 - 08:54
1 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια του εορτασμού της γέννησης του Χριστού και της υποδοχής του Νέου Έτους, θα διοργανώσει εκδηλώσεις με κύριο άξονά του τα παιδιά.

Η γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Δήμο μας θα καλυφθεί με υλικά που διαθέτει ο Δήμος στην αποθήκη του, υλικά και στολίδια που υπάρχουν σε καλή κατάσταση και με δαπάνες που θα κυμανθούν κάτω από τα περσινά επίπεδα.

Στολισμένοι δρόμοι και φωταγωγημένες πλατείες με δεκάδες χριστουγεννιάτικα δεντράκια δίνουν μια μοναδική αίσθηση Χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Όλη η διακόσμηση του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης (Πλ. Άρεως, Πλ. Πετρινού, Πλ. Αγ. Βασιλείου, Πλ. Κολοκοτρώνη, Πλ. Βαλτετσίου και οδούς Εθν. Αντίστασης, Τ. Σεχιώτη, Δημητρακοπούλου, Δεληγιάννη, Φιλελλήνων και Ερμού), με λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δένδρα, και διακοσμητικά στολίδια, θα ζωντανέψει το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα μεταμορφώσει την Τρίπολη σε ένα ζωντανό παραμύθι, όπου μικροί και μεγάλοι, αφήνοντας πίσω για λίγες μέρες προβλήματα και δυσκολίες που μαστίζουν την εποχή μας, θα διασκεδάσουν και θα ανακαλύψουν ξανά τη μαγεία της φαντασίας. Μοναδικός στόχος θα είναι να παρασυρθούμε όλοι σ’ αυτόν τον εορτασμό. Να πάρουμε όλοι λίγο από τη λάμψη, τα χρώματα, τις γεύσεις και τη μαγεία των Χριστουγέννων...

Παράλληλα, πλήθος εκδηλώσεων, συνθέτουν την πιο όμορφη και γλυκιά ιστορία. Όλες οι εκδηλώσεις παρέχονται δωρεάν σε μεγάλους και μικρούς.

layout5 print final

layout5 print final2

layout5 print final3

layout5 print final4

layout5 print final5layout5 print final6

layout5 print final7

layout5 print final8

layout5 print final9

layout5 print final10

layout5 print final11

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όσες εκδηλώσεις και να κάνουν εαν δεν μαζέψουν τα σκυλιά εγώ προσωπικά με την οικογένειά μου δεν βγαίνω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.