Τραυματισμός μαθητή με ποδήλατο στην Τρίπολη

Τραυματισμός μαθητή με ποδήλατο στην Τρίπολη

Μάιος 26, 2017 - 21:00
8 σχόλια

Θέση

Ελλάδα
37° 11' 3.804" N, 22° 40' 42.7008" E
GR

Η απροσεξία ενός μαθητή και το πέρασμά του από ένα σημείο μάλλον επικίνδυνο, όπως αποδείχθηκε, του στοίχισε έναν ελαφρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Ο μαθητής, ο οποίος φοιτά στο 4ο Γυμνάσιο, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήθελε να κόψει δρόμο μέσα από ένα χωράφι για να γυρίσει σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλά παιδιά καθημερινά και όταν πηγαίνουν και όταν επιστρέφουν από το σχολείο. Αλλά, από απροσεξία του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε γράνα, όπου παλαιότερα έκανε έργα η ΔΕΥΑΤ.

Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά, ευτυχώς, στο κεφάλι, και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Μπορεί το παιδί να τραυματίστηκε με δική του υπαιτιότητα, αλλά οι αρμόδιοι θα πρέπει ίσως να κάνουν μια αυτοψία στο σημείο για να διαπιστώσουν αν κρύβει παγίδες, καθώς πολλά παιδιά περνούν από εκεί καθημερινά.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Οι γονεις να δουμε ποτε θα κανουν κατι.. Φυσικα δεν μιλω για την συγκεκριμενη περιπτωση που δεν γνωριζω. Μιλω για το γενικοτερο επιπεδο των γονιων. Αλλα ως συνηθως φταίνε οι αρμοδιοι...

Ο ποδηλάτης είναι ούτως ή άλλως σε άλλη πίστα. Δείτε τα κολάν και τα λοιπά λιλιά που φοράνε και το πως συμπεριφέρονται έναντι των πεζών σε πεζόδρομους. Ενας εξ αυτών ο πρωθυπουργός Τζέφρι προσπάθησε να φτιάξει την αλυσίδα του εν κινήσει και σαβουριάστηκε

Αφού αυτό θεωρείται είδηση, στο εξής θα πρέπει κάθε φορά που κάποιος πέφτει με ποδήλατο και χτυπάει να το αναφέρετε σαν είδηση. Ευτυχώς που όταν έπεφτα μικρός με το ποδήλατο δεν υπήρχε internet!

Ήταν καθαρά θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα με κάποιο παιδί. Σχεδόν 2 χρόνια τώρα είναι σκαμμενο το χαντάκι παράλληλα με το ρέμα. Και καθημερινά περνάνε παιδιά μιας και το βρίσκουν αφυλακτο και γενικά είναι εκτεθειμένο στον καθένα που θέλει να κόψει δρόμο. Κάποια στιγμή είχαν τοποθετηθεί απλά πασαλακια με κορδέλα, τα οποία έπεσαν και κατέληξαν στον κάδο!

Όσο για τους γονείς της περιοχής, οποιαδήποτε προσπάθεια αφύπνισης έχει πέσει στο κενό.

ναι καλά, ξέρετε πόσες παγίδες υπάρχουν σε όλη τη ...φύση!!!μην τρελαθούμε κιόλας.ας προσέχουν τα παιδιά λίγο παραπάνω, ( που τρέχουν σα τρελλά στους δρόμους και εμβολίζουν τα αυτοκίνητα για να γελάσουν με τα αντανακλαστικά του οδηγού)ας τα μαζέψουν λίγο και οι γονείς που τα έχουν αφημένα στα χέρια του καλού Θεούλη. πόσα να προσττέψει ο Ύψιστος,όταν η μάνα είναι για καφέ. φταίνε πολλοί και πολλά. ( και μαμά είμαι ,και εννοείται πως και τα δικά μου παιδιά μπορεί να πάθουν κάτι, και επιπλέον δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια, δεν τα βάζω σε ένα σακί, αλλά έλεος.οι γονείς δεν φταίνε ποτέ???

Έργα της ΔΕΥΑΤ;;; Και φταίνε τα παιδιά;;;; Ε όχι κι έτσι πατριώτες. Φταίνε τα παιδιά, φταίνε και οι γονείς, αλλά για άλλα πράγματα. Για το χαντάκι της ΔΕΥΑΤ φταίει και πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το άφησε ανοιχτό και χωρίς σήμανση. Ντροπή.

Η ΔΕΥΑΤ μέ πολλές γκρίνιες γονέων ειχε τοποθετήσει γεφ'υρι .Καί ο υπερδραστήριος Δήμαρχος εβαλε τσάπα καί τό γκρέμισε οτι δήθεν εκανε οριοθέτηση ιδιοκτησιών.Ετσι εκοψε τό δρομάκι μίκρυνε τό ρέμα γιά νά βγάλει αποζημίωση στούς οικοπεδούχους σέ συνέχεια τής μελέτης τού προηγούμενου Γιαννάκη καί μέ τήν κάλυψη τού συλλόγου γονέων καί κηδεμόνων τού 4ου γυμνασίου..ΧΑΡΕΊΤΕ ΤΟΥς ΚΑΊ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.