Τραυματισμός και εγκατάλειψη μικρού παιδιού στην Τρίπολη

Τραυματισμός και εγκατάλειψη μικρού παιδιού στην Τρίπολη

Αύγουστος 27, 2015 - 09:23
5 σχόλια

Ένα ατύχημα, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρότερες συνέπειες, και αφορά στον τραυματισμό μικρού παιδιού, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Οικονομίδου στην Τρίπολη.

Ένα μαύρο τζιπ χτύπησε ένα παιδάκι και στη συνέχεια, ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε το τραυματισμένο παιδί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, εγκαταλείποντάς του εκεί, προφανώς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ίδιος, όμως, έφυγε από το νοσοκομείο.

Ύστερα από τις εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε υποστεί βαρύ κάταγμα στο πόδι. Ακολούθως, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου πρόκειται να χειρουργηθεί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Προκειται για ανθρωπο που εκανε χωρις λογο ενα τροχαιο πταισμα, κακουργημα που τιμωρειται με πολυετη φυλακιση. Αν ηταν δικος μου ανθρωπος θα του συνιστουσα να παραδωθει, αφου θα την σκαπουλαρει ανετα με το ελαφρυντικο οτι πηγε αμεσως το παιδι στο νοσοκομειο. Σαν καταζητουμενος σιγουρα θα τον τσιμπισουν. Ισως ξερουν ηδη ποιος ή ποια ειναι και ειναι κριμα αφου εκανε το καθηκον του να χαντακωθει. Ας ρωτησει εναν δικηγορο να τσεκαρει τα γραφομενα μου.

Αφου το πήγε στο νοσοκομείο γιατι εξαφανίστηκε μετα? Προφανως δεν προκειται για εγκληματία. Να προλαβει να φανερωθεί πριν τον βρει η αστυνομία γιατι τοτε αλλαζει το πραμα......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.