Training Challenge με φωτορυθμικά στο γυμναστήριο Athleta Creative Fitness Center (pics,vid)

Training Challenge με φωτορυθμικά στο γυμναστήριο Athleta Creative Fitness Center (pics,vid)

Νοέμβριος 21, 2019 - 20:01
0 σχόλια

Στο Athleta Creative Fitness Center πιστεύουν ότι η άσκηση δεν είναι μόνο για ενδυνάμωση αλλά προσπαθούν μέσα από τα προγράμματα να σας φτιάξουν την διάθεση και να φεύγετε από τις αίθουσες με καλή ψυχολογία.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο «Athleta» πραγματοποιήθηκε το πρώτο Training  Challenge  με λευκές μπλούζες. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το dress code που ακολούθησαν όλοι οι συμμετέχοντας είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια υπέροχη εικόνα ποικίλλων χρωμάτων σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με φωτορυθμικά.

Το γυμναστήριο θέλει να καθιερώσει το event, έτσι στόχος είναι να γίνεται μία φορά το μήνα κάτι ανάλογο.

Το γυμναστήριο Athleta Creative Fitness Center, στην Τρίπολη παρέχει μια μεγάλη γκάμα από ομαδικά προγράμματα αλλά και  μικρότερα Group Personal Training που πραγματοποιούνται σε μια ευρύχωρη και καλοσχεδιασμένη αίθουσα όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Μπορείτε να γνωρίσετε τα προγράμματα αλλά και τα event στον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη 2 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2710 221973.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Training Challenge για τα μέλη του Athleta


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.