Τραγούδια για την ξενιτιά και συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες στο Άστρος (pics,vid)

Τραγούδια για την ξενιτιά και συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες στο Άστρος (pics,vid)

Απρίλιος 24, 2016 - 16:40
2 σχόλια

Τραγούδια εμπνευσμένα από την Ξενιτιά πλημμύρισαν χθες το βράδυ το Ιδρυμα Ζαφείρη, στη συναυλία που μας πρόσφεραν η Χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

Το θέμα επίκαιρο “τόσο για δικούς μας ανθρώπους όσο και για ανθρώπους άλλων εθνικοτήτων”, όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση, και με πρωτοβουλία της Χορωδίας τους Δήμου και τη στήριξη της ομάδας του korakovouni webradio, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους πρόσφυγες από πολλούς συντοπίτες που προσέτρεξαν να βοηθήσουν.
Η αίθουσα του Ιδρύματος γέμισε με κόσμο που έδειξε ότι ξέρει να στηρίζει τις αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, η πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού κυρία Γεωργία Κούβαλη, μέλη του δ/σ και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Δήμο Ερμιονίδας.

Aπό το astrosnews

Ειδήσεις: 
Video: 

astreosnews ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΒΟΡ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 23 4 16


2 Σχόλια

Τραγούδια για τα ορκ και συγκέντρωση τροφίμων για τους κανίβαλους του ISIS που δραπετεύουν απτην Συρία μαζί με όλα τους τα σόγια τώρα που προελαύνει ο Ρώσος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.