Τραγωδία στην Αρκαδία-Τροχαίο με 4 νεκρούς

Τραγωδία στην Αρκαδία-Τροχαίο με 4 νεκρούς

Απρίλιος 18, 2014 - 18:55
7 σχόλια

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή περίπου στις 13:00 στο δρόμο Σταυροδρόμι-Καλλιάνι και συγκεκριμένα στη διασταύρωση για Αετοράχη, όταν αυτοκίνητο ΙΧ με 4 επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 300 περίπου μέτρων. Ο αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.

Στο αυτοκίνητο επενέβαινε οικογένεια με τους γονείς και τα δύο παιδιά 3 και 6 χρονών, εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη που πήγαιναν στην Αρχαία Ολυμπία.

Το Δελτίο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει:

Την 18-4-2014 και ώρα 12.25 στο στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός και επέβαιναν η 39χρονη σύζυγος του, καθώς και τα (2) ανήλικα παιδιά τους (άρρεν), ηλικίας (6) και (3) ετών, αντίστοιχα, κινούμενο με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύργο, εξετράπη αριστερά της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό βάθους (200) περίπου μέτρων, με     αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό όλων των ανωτέρω επιβαινόντων. Προανάκριση διενεργείται από το Τ.Τ. Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Δεν γίνεται, ρε παιδιά, τέσσερις άνθρωποι, δύο μικρά παιδιά και οι γονείς, να χάνονται έτσι. Είναι ακατανόητο, είναι αφόρητο.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω ! Απο ποιο χωριο καταγονται τα ατυχα θυματα ?

Κρίμα, πολύ κρίμα. . Τα τελευταία 50 χρόνια έχουν σκοτωθεί στην Ελλάδα σε τροχαία ατυχήματα 150,000 άνθρωποι, ενώ στους Βαλκανικούς σκοτώθηκαν 12.000, στη Μικρασιατική εκστρατεία 37.000, στον Β΄παγκόσμιο πόλεμο 15.000, στην αντίσταση 49.000 και στον εμφύλιο 70.000....Τα ΜΜΕ μας αποσιωπούν τη σοβαρότητα του θέματος με το κυνικό και μοιρολατρικό λεκτικό κλισέ "φόρος αίματος στην άσφαλτο" και άλλα πεζα, δυασανάλογα με την τραγωδία που έχει χτυπήσει την Ελλάδα, ενώ ασχολούνται με μαγειρική, με υποψήφιους δημάρχους και με το ποιος ςπολιτικός θα εκστομίσει την μεγαλύτερη αρλούμπα. Η αστυνομία είναι για να προστατεύει τα ¨σημαντικα" πρόσωπα και αν περισσέψει κανένας αστυνομικος τον στέλνουν να κόψει κλήσεις για να πιάσει τους 'στόχους" της διοίκησης.. Για τέτοια αηδία μιλάμε και απαξίωση ..Φίλοι προστατέψτε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Οδηγείτε με πάρα πάρα πάρα πολύ προσοχή γιατί οι ελληνικοί δρόμοι αλλά και οι οδηγοί είναι απαράδεκτοι. Αν βλέπετε άτομα στο δρόμο να οδηγούν επικίνδυνα ειδοποιήστε την αστυνομία και ειδικα μην επιτρέπετε σε εσάς και σε όσους γνωρίζετε να οδηγούν επικίνδυνα μέσα στις πόλεις. Κάνετε ένα δώρο ζωής, προστατέψτε εσας και αυτούς που αγαπάτε από την ρουλέτα των ελληνικών δρόμων και των γελοίων και επικίνδυνων ελληνων οδηγών.

Next, θλιβερό το γεγονός, όπως το θέτεις.Θα πρέπει να τονίσουμε το ανθρώπινο παράγοντα, και αδικαολόγητα λάθη κάποιων οδηγών.Οι δρόμοι είναι αυτοί που είναι...Και (ας μου επιτραπεί)οι κυβερνώντες είναι αυτοί που είναι. Πρέπει να αντέξουμε και να προσαρμοστούμε φίλε μου.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,σε όλους μας,ΚΑΙ στην αδικοχαμένη οικογένεια, στην μεγάλη Ανάσταση !