Το τουρνουά τένις «TRIPOLIS OPEN 2017» ξεκινά στις 21 Ιουνίου

Το τουρνουά τένις «TRIPOLIS OPEN 2017» ξεκινά στις 21 Ιουνίου

Ιούνιος 14, 2017 - 11:27
0 σχόλια

Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το μεγαλύτερο τουρνουά τένις της Πελοποννήσου με την ονομασία «TRIPOLIS OPEN 2017» θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.), στο 6ο χλμ Ε.Ο Τρίπολης-Σπάρτης στην Τεγέα Αρκαδίας, που περιλαμβάνουν πέντε (5) ανοικτά γήπεδα διεθνών προδιαγραφών (US OPEN DECOTURF-PRO). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα 21.00.

Μεγάλες εκπλήξεις φέτος για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο «TRIPOLIS OPEN 2017» αφού ο μέγας χορηγός του τουρνουά «MELIS BLOCK», Αρκαδική βιομηχανία παραγωγής τσιμεντένιων προϊόντων, θα απονείμει χρηματικά έπαθλα για τους νικητές όλων των κατηγοριών σε άνδρες και γυναίκες. Επίσης σημαντικές δωροεπιταγές θα δοθούν από το www.e-tennis.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό on-line τένις shop.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά καλεί όλους τους αθλητές που ασχολούνται και αγαπούν το άθλημα του τένις, άνδρες και γυναίκες, να λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Ειδικά για τους beginners θα υπάρξει ειδική κατηγορία ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε νέους παίχτες να λάβουν μέρος στο τουρνουά και να διασκεδάσουν παίζοντας το συναρπαστικό άθλημα του τένις.

Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι οι πληρέστερες που υπάρχουν στην Πελοπόννησο καθώς περιλαμβάνουν πέραν των 5 γηπέδων, κλειστό γυμναστήριο με ειδικό τάπητα Tarkett Omnisports, αποδυτήρια για τους επισκέπτες αλλά και τους αθλητές, περιφραγμένο χώρο στάθμευσης εντός των εγκαταστάσεων του συλλόγου καθώς και μεγάλη αίθουσα αναψυχής με οργανωμένο κυλικείο.

Η Τεγέα αποτελεί έναν πολύ ονομαστό προορισμό τόσο για το ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον που έχει να επιδείξει όσο και για την φυσική ομορφιά της περιοχής.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την προκήρυξη για το "TRIPOLIS OPEN 2017".  Προκήρυξη "TRIPOLIS OPEN 2017"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.