Τουρνουά πινγκ πονγκ στη Δημητσάνα

Τουρνουά πινγκ πονγκ στη Δημητσάνα

Μάιος 07, 2019 - 08:13
0 σχόλια

Υπό την αιγίδα του αθλητικού συλλόγου "αετοί Γορτυνίας" και του Δήμου Γορτυνίας πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το τουρνουά πινγκ πονγκ στην Δημητσάνα στις 5 Μαίου 2019!

Σε μικρούς και μεγάλους, παρουσιάστηκε το άθλημα και με την καθοδήγηση των καταξιωμένων προπονητών, κ. Αικατερίνη Βασιλογάμβρου, κ.Διάνα Ζέρδιλα και τον κ. Ιωάννη Κατσούρη, στέφθηκε με επιτυχία!Αν και καιρός δεν επέτρεψε φέτος να γίνει σε εξωτερικό χώρο,όπως είχε κανονιστεί, αλλά με την ευγενική παραχώρηση αίθουσας στο Δημοτικό σχολείο Δημητσάνας από την διευθύντρια κ. Τόνιας Μιχαλακοπούλου καταφέραμε να υπερπηδήσουμε αυτό το μικρό εμπόδιο!Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς, που η βοήθεια τους ήταν πραγματικά πολύτιμη, τον κ. Γιάννη Κωλέττη πρόεδρο της Α.Ε Δημητσάνας και την κ. Βασιλική Νακοπούλου δικηγόρο. Για να τιμήσουν την κίνηση αυτή παραβρέθηκαν αξιότιμα πρόσωπα, όπως η κ. Ιωάννα Τσαφαρά αντιδήμαρχος Γορτυνίας, η κ. Τόνια Μιχαλακοπούλου διευθύντρια Δημοτικού σχολείου Δημητσάνας, ο κ. Χαράλαμπος Μπαξεβάνος πρώην αντιδήμαρχος Γορτυνίας κ.α..

Αξίζει να σημειωθεί και η άξια λόγου βοήθεια της κ. Ειρήνης Σαραντάκη, της κ. Μαρίας Τσίτουρα, της κ. Θέφης Κορακή, του κ. Γεώργιου Δημητρόπουλου καθώς κ της οικογένειας του κ. Μαλεβίτη Θεοδώρου για την παραχώρηση τραπεζιού πινγκ πονγκ. Με ευχάριστο κλίμα έκλεισε η εκδήλωση, βγάζοντας τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και μοιράζοντας οδηγίες με την επεξήγηση του εν λόγου αθλήματος.

Ευχόμαστε και του χρόνου!

Αετοί Γορτυνίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.