Τουρνουά Arcadia Bridge Open 2019 (pics)

Τουρνουά Arcadia Bridge Open 2019 (pics)

Φεβρουάριος 04, 2019 - 19:35
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) διοργάνωσε το Arcadia Bridge Open 2019, αγώνα Ζευγών, από τη Παρασκευή 1 έως τη Κυριακή  3 Φεβρουαρίου. Το τουρνουά έγινε στο “Αρχοντικό Καλτεζιώτη” στου Κάψια-Αρκαδίας, με διαιτητή τον Θανάση Παπανικολάου (Πτυχιούχο Διαιτητή) του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ.) και βοηθό τον Τάκη Γιωνά (Έμπειρο Διαιτητή) του ομίλου μας. Πήραν μέρος 32 Αθλητές από 9 Ομίλους, παίζοντας 3 Ημερίδες και συνολικά 75 διανομές.

Η κατάταξη των Νικητών είναι:

1οι Γενικής οι Μώρος Λευτέρης με τον Δράσσα Αναστάσιο του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.), με score 59,52%.

2οι Γενικής οι Θωμόπουλος Δημήτριος του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ.) με τον Ευσταθίου Πάνο του Αθλητικού Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (Α.Σ.Α.Ε.), με score 59,36%, τερματίζοντας 1οι στη Ημερίδα της Παρασκευής και στην Ημερίδα της Κυριακής με score 59,79% και 64,57% αντίστοιχα.

3οι Γενικής οι Τσέβης Νάσος με την Βούλγαρη Σπυριδούλα του Πατραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Bridge (Π.Ο.Α.Μ.) με score 56,21%.

Επίσης:

1οι από τη κατηγορία 1-9 οι Θεοδωροπούλου Μαρία του ομίλου μας με τη Παντελή Σπυριδούλα του Πατραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Bridge (Π.Ο.Α.Μ.) με score 55,13%, τερματίζοντας 1ες στην Ημερίδα του Σαββάτου με score 58,86%.

1οι από τη κατηγορία 1-6 οι Πάππα Σωτηρία με τον Κολλιόπουλο Θεόδωρο του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.), με score 50,23%.

Τα φύλλα αγώνα των Ημερίδων καθώς και το συγκεντρωτικό Φύλλο Αγώνα του Τουρνουά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (Ε.Ο.Μ.) στη διέυθυνση (δείτε ΕΔΩ)

Ο Όμιλος έδωσε ραντεβού για του χρόνου για το Arcadia Bridge Open 2020.

 

                                             Ο Πρόεδρος

 

                                             Ιωάννης Αγγελόπουλος

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.