Του τριφυλλιού το «φιόρο»… (vid)

Του τριφυλλιού το «φιόρο»… (vid)

Οκτώβριος 04, 2015 - 17:20
0 σχόλια

Παναρκαδικός-Λεβάντε 2-0

Ο Παναρκαδικός παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα επικράτησε εύκολα της Λεβάντε με 2-0 χάρη στα τέρματα του Καδά στο 7ο λεπτό και του Καστριτσέα στο 46’ ζευγαρώνοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το τριφύλλι με δύο γρήγορα γκολ στις αρχές του κάθε ημιχρόνου πήρε την σπουδαία νίκη σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν 500 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού ανάμεσα του και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Οι παίχτες του Γιώργου Αντωνόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την καταπληκτική έμπνευση και εκτέλεση φάουλ του Καδά από τα δεξιά. Στην συνέχεια ο Παναρκαδικός ήταν αυτός που πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με πολύ πρέσινγκ έκλεβε μπάλες και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Λεβάντε έχοντας αρκετές καλές στιγμές σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το τριφύλλι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τόσο επιθετικά όπως και στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στο 46΄ο Καστριτσέας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καδά πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους μέσα στην περιοχή του Λεβάντε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά με τον Παναρκαδικό αν έχει τον έλεγχο του αγώνα και να διαχειρίζεται υποδειγματικά το υπόλοιπο της αναμέτρησης φτάνοντας έτσι σε μία εύκολη και σημαντική νίκη.

Δείτε στο βίντεο τα δύο γκολ του Παναρκαδικού που του έδωσαν την νίκη.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς (Μέλλος),  Μπούτας,  Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Βελισσάρης, Μηλιώτης (Σταθουλόπουλος), Δήμος, Γαρυφαλλόπουλος, Καδάς (Χρήστου), Κώτσιρας

ΑΟ Λεβάντε: Κοντοπίδης, Κοντούλης, Γεωργούσης, Θανάσης Τζιαφέρης, Οικονομόπουλος, Λαλάης, Κουστακιώτης, Εμιλιάνο Μπουτσάϊ, Ηλιόπουλος, Δημητρακόπουλος, Πλατέλλας

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Λεβάντε 2-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.