Του έβαλε τέλος στο αήττητο… Λαμία - Αστέρας 1-0

Του έβαλε τέλος στο αήττητο… Λαμία - Αστέρας 1-0

Ιανουάριος 21, 2018 - 19:10
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σπάει το αήττητο σερί του στην Λαμία γνωρίζοντας την ήττα από την ομώνυμη ομάδα με 1-0 στην αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το γκολ του Καραγιάννη στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι με την αρκαδική ομάδα να αδικείται από το τελικό αποτέλεσα με βάση την συνολική της εικόνα.

Καλύτερος ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο έχοντας και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριακόπουλο με την Λαμία στην επανάληψη να ισορροπεί την κατάσταση και τελικά να παίρνει την νίκη.

Το λάθος στην κιτρινομπλέ άμυνα ήταν καθοριστικό για την φάση του γκολ που έφερε την ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης να αδικεί τον εαυτό του για τον τρόπο με τον οποίο φεύγει με άδεια χέρια από την Λαμία.

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός με τον Αστέρα να απειλεί με τον Ισνάλντο στο 24’ και στο 28’ να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριακόπουλο όταν το σουτ κεραυνός που έπιασε έξω από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι του Παπαδόπουλου για να πάμε στο 38’ όπου οι κιτρινομπλέ είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Μανιά τον οποίο και σταμάτησε ο κίπε της Λαμίας.

Το παιχνίδι στην επανάληψη άρχισε και πάλι με υποτονικό ρυθμό ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά τα πράγματα άλλαζαν.  Στο 62’ η κεφαλιά ψαράκι του Μπούτνικ βρήκε το δοκάρι με την Λαμία να απαντά στις ευκαιρίες. Στο 68’ το διαγώνιο σουτ του Τόνσο δυσκόλεψε τον Παπαδόπουλο με τον Κώτσιρα να μην μπορεί να πα΄ρει το ριμπαόυντ .

Στο 72’ ήρθε η φάση του γκολ για την Λαμία όταν ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια από την περιοχή του με την άμυνα του Αστέρα να κάνει λάθος υπολογισμό δίνοντας την ευκαιρία στον Καραγιάννη να κάνει το 1-0.

Από κει και πέρα η αρκαδική ομάδα παρά την προσπάθεια της δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Λαμίας.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα(67’ Ορτέγκα), Μπλάζιτς, Πίτι(58’ Ακόστα), Βιάνα(80’ Κουτρουμάνος), Μπούντνικ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος(75’ Γκόντο), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Μουνάφο, Τόνσο, Ντουντού(81’ Μεντίνα), Ισνάλντο(46’ Κώτσιρας), Μανιάς.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ρε εσεις οι τριαδα η γνωστη των tigers,μια παρακληση,παρτε μαζι σας στην επιστροφη το πτηνο (κουκο) ,μην τον αφησετε παλι να γυρισει μονος του,γιατι δε θα βρει το δρομο για πισω,αντε πια ,χαχαχαχαχαχαχα

Κάνετε σχόλιο. μάλλον χωρίς να έχετε δει το ματς !! Εκτός αν μόνο σεις δεν είδατε το καταφανέστατο χέρι του παίκτη της Λαμίας που πέτυχε το τέρμα ! Ο Κατσικογιάννης αποδείχτηκε και αυτός σφαγέας του Αστέρα σαν ένας άλλος ... Γιάχος !! Αλλη μια καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος σε βάρος της ομάδας μας .... Να τον χαίρεται η ΚΕΔ !!!

ο εγωισμός η υπεροψία και το ότι φταίνε όλοι οι άλλοι συν το γεγονός ότι θέλει να κερδίζει πάντα και να παίζει Ευρώπη και να τερματίζει στις πρώτες θέσεις είναι αυτό που λέμε ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Ε δεν μπορεί να τα θέλετε όλα και να τα έχετε όλα.Πρέπει να μάθετε και να χάνετε.Η 28 του μηνός έρχεται.

Δεν πειράζει δεν μπορούμε να νικαμε συνέχεια έστω και αν δεν έπρεπε να χάσουμε σε αυτο τον αγώνα. (Μην ασχολείστε με τους γαύρους δεν ξέρουν τι τους γίνεται και βγαίνουν και γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.