Τουριστικοί ρεπορτέρ στην Τρίπολη για την προβολή της

Τουριστικοί ρεπορτέρ στην Τρίπολη για την προβολή της

Ιανουάριος 07, 2012 - 14:15

Δείτε και σε video τις δηλώσεις του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του προέδρου της τουριστικής επιτροπής Γιάννη Σαμπράκου.

 Δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ στα κυριότερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας θα βρεθούν το τριήμερο 3-5 Φεβρουαρίου στην πόλη της Τρίπολης προσκεκλημένοι του δήμου με σκοπό να ξεναγηθούν σε τουριστικούς χώρους του διευρυμένου δήμου καθώς και της Αρκαδίας ώστε να την γνωρίσουν και να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους στα μέσα που εργάζονται.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με τον πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής του δήμου Γιάννη Σαμπράκο σήμερα το πρωί. Στόχος του δήμου είναι να προβληθεί τόσο το Μαίναλο όσο και οι άλλοι τουριστικοί και αρχαιολογικοί χώροι που διαθέτει ο διευρυμένος δήμος Τρίπολης και να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι ομορφιές της περιοχής μας. Η δράση αυτή του δήμου εντάσσεται και στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει ο δήμος για την μετατροπή του Μαινάλου σε μόνιμο πάρκο αναψυχής ενώ τονίζει και την μεγάλη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στον τουρισμό, τον οποίο τον θεωρεί "μεγάλο πεδίο ανάπτυξης"  που μπορεί με τη σωστή προβολή και τις σωστές ενέργειες να δημιουργήσει και θέσεις εργασίας που είναι ιδιαίτερα σημαντικές στην κρίσιμη οικονομικά περίοδο που διανύουμε.

 Ικανοποίηση για την τουριστική κίνηση των ημερών

Τόσο ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης όσο και ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Γιάννης Σαμπράκος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση των ημερών τόσο στο Μαίναλο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αφού όπως είπαν χαρακτηριστικά "τηρουμένων των αναλογιών και της οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε η κίνηση ήταν αυξημένη και σε πολλές περιπτώσεις η πληρότητα έφτασε στο  100%".

Video: 

youtube://v/0HG-Sw-CSXA