Τόσα δίνει ο Αστέρας για τον Τσόρι

Τόσα δίνει ο Αστέρας για τον Τσόρι

Ιούλιος 02, 2017 - 14:14
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στην αρκαδική πρωτεύουσα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με πλούσια διαδρομή και πολλές παραστάσεις στο βιογραφικό του όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες και για τον λόγο αυτό είναι διατεθιμένος να πάει οικονομικά πιο ψηλά από τους υπόλοιπους μνηστήρες του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News» η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ, με τον Αργεντινό άσο να είναι θετικός στον να πει το "ναι" και να ζητάει λίγες μέρες ακόμα προθεσμία για να το σκεφτεί. 

Το μοναδικό "αγκάθι" είναι πως ο 36χρονος επιτελικός μέσος θέλει να παραμείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους με τον ίδιο να ζυγίζει τα πράγματα μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Είναι δεδομένο πως η πρόταση της αρκαδικής ομάδας στον Τσόρι Ντομίνγκες είναι η καλύτερη που έχει αυτή την στιγμή στα χέρια του με την αγωνία για την οριστική του απάντηση να χτυπά κόκκινο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ψέμα στο ψέμμα.Άμα τον δείτε κι έρθει να μου σφυρίξετε κλέφτικα.Ο Α στέρας δεν πληρώνει και με τα λεφτά αυτά ο Τσόρι δεν πρόκειται να έρθει τελεία και παύλα.Θα δικαιωθώ για άλλη μια φορά.

Ρε μπαγασα εισαι παντου... Εχει τοσο ωραιο καιρο για μπανια και καθεσαι και σχολιαζεις συνεχεια...; Μιλα για τον παναρκαδικουλη σου , ασε την μεγαλυτερη ομαδα της Αρκαδιας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.