Tοποθέτηση παλλόμενων φαναριών σε δρόμο της Τρίπολης

Tοποθέτηση παλλόμενων φαναριών σε δρόμο της Τρίπολης

Νοέμβριος 30, 2015 - 21:09
0 σχόλια

Τη διαγράμμιση και την τοποθέτηση παλλόμενων φαναριών στην οδό Δερβενακίων 2 στο Συνοικισμό Κολοκοτρώνη, αποφάσισε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.

Αφορμή για την εισήγηση τους συγκεκριμένου θέματος αποτέλεσε η διαπίστωση έλλειψης ασφάλειας στην κυκλοφορία στην οδό Δερβενακίων 2 στο Συνοικισμό Κολοκοτρώνη μετά τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και η αναγκαιότητα για παρέμβαση και κατάλληλη κυκλοφοριακή ρύθμιση.

Για την αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων άποψη της Δημοτικής Κοινότητας είναι ότι πρέπει να γίνει κατάλληλη διαγράμμιση σε τμήμα του οδοστρώματος ,καθώς και τοποθέτηση παλλόμενων φαναριών.

Διευκρινίζεται ότι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις αποτελούν αμιγώς τοπική υπόθεση και δίνουν λύση στα υφιστάμενα προβλήματα , ρυθμίζοντας και διευκολύνοντας την κυκλοφορία των μαθητών και οχημάτων.

Η Δημοτική Κοινότητα ομόφωνα γνωμοδότησε να εγκριθεί η κατάλληλη διαγράμμιση σε τμήμα του οδοστρώματος ,καθώς και η τοποθέτηση παλλόμενων φαναριών στην οδό Δερβενακίων 2 στο Συνοικισμό Κολοκοτρώνη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.