Top 5 γκολάρες από τον πρώτο γύρο της Α' Αρκαδίας (vid)

Top 5 γκολάρες από τον πρώτο γύρο της Α' Αρκαδίας (vid)

Δεκέμβριος 28, 2019 - 10:24
0 σχόλια

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ολοκληρώθηκε και το δείγμα για αυτό που παρακολουθούμε είναι πέρα για πέρα εξαιρετικό καθώς το ενδιαφέρον και ο ανταγωνισμός χτυπούν κόκκινο.

Σε αυτές τις 11 αγωνιστικές έχουμε δει 186 τέρματα να μπαίνουν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας μερικά τέρματα εκ των οποίων ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και δίχως καμιά αμφιβολία έχουν την δική τους θέση στα κορυφαία που έχουμε δει στην σεζόν που τρέχει.

Επιλέξαμε πέντε από αυτά που ξεχώρισαν και πιο συγκεκριμένα του Βασίλη Ντρέου του Ορχομενού Λεβιδίου, του Γιάννη Σεφερλή του ΠΑΟΚ Τρίπολης, του Φίλλιπου Σαλαπάτα της Δημητσάνας, του Γιώργου Μπαιρακτάρι του Λεωνιδίου και του Χρήστου Αγγελόπουλου του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Γκολ ιδιαίτερης ομορφιάς, γκολ ποδοσφαρικού ταλέντου, γκολ από αυτά που κερδίζουν το χειρόκροτημα των φιλάθλων και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας ακόμα πιο μεγάλη λάμψη.

Δείτε βίντεο από το ArcadiaPortal.gr και το Leonidion.gr με τα πέντε καλύτερα γκολ από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Ντρέου στο Λεβίδι

ArcadiaPortal.gr Ντρίπλα με έπος και γκολάρα από τον Σεφερλή του ΠΑΟΚ Τρίπολης

ArcadiaPortal.gr Ο Τέλης την ασίστ, ο Φίλιππος την λόμπα... Γκολ Σαλαπάτας brothers

H "κανονιά" του Μπαιρακτάρι στο ντέρμπι του Λεωνιδίου

"Χρυσός" σκόρερ με "γκολάρα - κανονιά" ο Αγγελόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.