Τον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Δημόπουλο επισκέφθηκε ο Κώστας Βλάσης

Τον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Δημόπουλο επισκέφθηκε ο Κώστας Βλάσης

Σεπτέμβριος 17, 2015 - 07:31
0 σχόλια

Στο Υπουργείο Υγείας βρέθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης κλιμακίου της Ν.Δ. , αποτελούμενο εκτός από τον ίδιο και από τους υποψηφίους βουλευτές Λαρίσης και Β΄ Αθηνών κ.κ. Χρήστο Κέλλα, Ζωή Ράπτη και στελέχη της Γρ. Συνδικαλισμού και της ΔΑΚΕ. Συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας και συνάδελφό του - Καθηγητή Ιατρικής κ. Μελέτιο – Αθανάσιο Δημόπουλο, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, εκφράστηκαν σκέψεις ένθεν και ένθεν ενώ ο κ. Βλάσης επέμεινε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας.

Δεδομένου ότι με τον Υπηρεσιακό Υπουργό τον συνδέει μακρά φιλία και συνεργασία χρόνων ο κ. Βλάσης θεωρεί ότι η συνάντηση υπήρξε αποδοτική.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.