Τον Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση ως πρόεδρο του ΕΣΡ

Τον Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση ως πρόεδρο του ΕΣΡ

Οκτώβριος 29, 2016 - 14:25
42 σχόλια

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας φαίνεται πως είναι η πρόταση- έκπληξη του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Αντιπρόεδρος θα προταθεί ο Ροδόλφος Μορώνης, τον οποίο είχε προτείνει στην προηγούμενη διάσκεψη των προέδρων ο Βούτσης για πρόεδρο ΕΣΡ.

Ενώ κυβερνητικές πηγές δια διαρροών προανήγγειλαν νωρίτερα μία πρόταση που η ΝΔ δε θα μπορούσε να αρνηθεί, ανακοινώνοντας ότι το πρόσωπο αυτό θα έφτανε στο Μαξίμου στις 12, πριν λίγη ώρα την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου, όπου βρίσκεται ήδη ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, πέρασε ο κ.Πολύδωρας.

Ο κ.Πολύδωρας, ο οποίος ήταν υφυπουργός Προεδρίας αρμόδιος για θέματα τύπου επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και κυβερνητικός εκπρόσωπος, από πέρυσι το Φεβρουάριο με κείμενο του είχε στηρίξει το νόμο Παππά και φαίνεται πως την τελευταία εβδομάδα και ειδικά μετά την απόφαση του ΣτΕ υπήρξαν επαφές με το Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικοινωνία έγινε την Πέμπτη με πρωτοβουλία Τσίπρα ο οποίος και μίλησε για μισή ώρα με τον Πολύδωρα. Θέση του κ. Πολύδωρα ήταν πως θέλει να βοηθήσει στα εθνικά θέματα και πως δεν τον ενδιαφέρουν τα υπουργεία. Έπειτα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον κ. Παρασκευόπουλο στο Μαξίμου και "κλείδωσε" χθες η συνάντηση μετά τον Αη Στράτη.

Υπενθυμίζουμε πως, ο κ. Πολύδωρας σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών είχε δηλώσει πως με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής.

Ειδήσεις: 

42 Σχόλια

Οι ψευτοαριστεροί θα βάλλουν τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο με τον υπουργό της ζαρντινιέρας!!!

πόρων, αλλά και του τραπεζικού χρήματος. Έτσι ξέρουμε ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα: οι καναλάρχες και οι προμηθευτές του δημοσίου. Κατασκευάζουν πολιτικούς και κόμματα και θέλουν να ορίζουν κυβερνήσεις, ή να επιβάλουν αποφάσεις στις κυβερνήσεις και όταν δεν μπορούν να τις ανατρέπουν- ή να προσπαθούν. Το έκαναν για τρεις δεκαετίες ασύδοτα. Χτίστηκαν αυτοκρατορίες πάνω στην ανομία με το δημόσιο χρήμα που κατέληξε σε τσέπες. Εξαγοράσθηκαν πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί. Διεφθάρησαν συνειδήσεις, όταν δεν εκβιάστηκαν. Εκμαυλίστηκε η κοινωνία. Από ποιους; Μήπως από κάποιους με νοοτροπία ταγού;

Όταν οι χρυσοθήρες του δημόσιου πλούτου κλήθηκαν στη Βουλή -αδιανόητο γι’ αυτούς ως τώρα- να δώσουν εξηγήσεις αποκαλύφθηκαν. «Αυτοί ήταν;» Έδειξαν σε ζωντανή μετάδοση ποιοι είναι. Και παρά την προσπάθεια να συγκαλύψουν τις αμαρτίες τους όλοι κατάλαβαν. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει μια κυβέρνηση που σέβεται τη λαϊκή ψήφο-γιατί υπάρχουν και οι εισαγγελείς που σέβονται το νόμο και ήδη έπιασαν δουλειά- είναι πρώτον να νομιμοποιήσει την χρήση του φάσματος και δεύτερον να δημιουργήσει προϋποθέσεις λογοδοσίας και απονομής δικαιοσύνης.

Ο Τσίπρας έδειξε ότι ήθελε ειλικρινά να το κάνει. Αλλά έπεσε έξω σε κάτι. Στην αντίδραση του συστήματος. Παρότι οι «νταβατζήδες’ βρίσκονται σε παρακμή, έχουν ακόμη δόντια και όρμησαν σε όσους πήγαν να τους βάλουν τάξη. Όπως έκαναν με τον Α. Παπανδρέου και τον Κ. Καραμανλή.Έχουν ακόμη στην υπηρεσία στου πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστές και κόμματα. Συντονίστηκαν και ο ενημερωτικός ουρανός της χώρας σκεπάστηκε από την «οργισμένη» επιχειρηματολογία τους για τη Δημοκρατία και την Ενημέρωση που πλήττονται -αν δεν έχουν αυτοί κανάλια. Ως ενημέρωση εννοούν το δίκιο του καναλάρχη.

Δεύτερο, η αντιπολίτευση αποτελείται από ένα άθροισμα προσώπων και κομμάτων που κινήθηκαν με τα λόγια «σφάξε με αγά μ’ να αγιάσω«. Κάποτε αγωνιζόταν ο επιχειρηματίας να έχει την εύνοια των πολιτικών. Τώρα προσπαθούν οι πολιτικοί για την εύνοια των επιχειρηματιών. Στα κόμματα της αντιπολίτευσης δόθηκε η ευκαιρία να απαλλαγούν και οι ίδιοι από το καπίστρι των καναλαρχών και των «νταβατζήδων» -να ξεφύγουν από τη μοίρα του υποταγμένου πολιτευτή που εξευτελίζεται στα μίντια και τους ανθρώπους τους για μια συνέντευξη και μια θέση σε ένα τηλεοπτικό πάνελ. Την προσπέρασαν.

Πρακτικά υπερασπίζονται τη διαπλοκή με θέρμη και αυτοθυσία. Αυτή είναι η αποστολή της αντιπολίτευσης; Στην αναμέτρηση κυβέρνησης -οικονομικών παραγόντων να συντάσσεται με τους παράγοντες; Στη Βουλή η κρίση αντιπροσώπευσης φάνηκε σε όλη της την εξαθλίωση. Οι εκπρόσωποι του λαού έγιναν εκπρόσωποι των θιγόμενων καναλαρχών. Ενώπιόν τους στην Εξεταστική Επιτροπή, βουλευτές τουλάχιστον τριών κομμάτων υποκλίνονταν, τους μιλούσαν με δουλικότητα και τους προσέφεραν υπηρεσίες συνηγόρου, αντί να τους ανακρίνουν.

Με την ίδια προθυμία κόμματα και βουλευτές της αντιπολίτευσης μετείχαν παίζοντας με πάθος τους ρόλους τους στου σκηνικό του έργου «Υπεράσπιση της Δημοκρατίας». Από ποιόν; Από μια κυβέρνηση που έχει τα χάλια της, αλλά είναι κοινοβουλευτική κυβέρνηση και θα κριθεί στην ώρα της.Υπεράσπιση της διαπλοκής προσωποποιημένη πλέον. Οι ίδιοι και ο ορντινάτσες τους προβάλουν ότι «δεν υπάρχει διαπλοκή».

Πρόκειται για επιχειρηματίες που προσέφεραν δουλειές -και ας απέλυαν αβέρτα- που τώρα χάνονται. Που υπηρετούσαν την Ενημέρωση -και ας την υπέτασσαν στο μπεζαχτά τους -που τώρα συνθλίβεται. Που στήριζαν τη Δημοκρατία -που μονίμως υπονόμευαν -που τώρα κινδυνεύει. Και ας αμφισβητούσαν τα εκλογικά αποτελέσματά της. Όλα απειλούνται από τους κομμουνιστές που θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, κατά τον ειλικρινή Άδωνι. Είχαν τζάμπα τις συχνότητες, αλλά .. πλήρωναν φόρους. Σα να έκαναν χάρη στην Εφορία.

Χώρια που δεν πλήρωναν, ούτε φόρους ορισμένοι. Ούτε τα δάνεια με τα οποία έκαναν τους επιχειρηματίες. Απλώς ήταν πιο ψαγμένοι και πιο κυριλέ από τον Καλογρίτσα. Και αν οι επιχειρηματίες κάνουν τη δουλειά τους, ακόμη και όταν αυτή είναι η λεηλασία του κρατικού ταμείου, οι πολιτικοί δεν έκαναν τη δική τους. Έκαναν τη δουλειά των επιχειρηματιών. Δεν είναι δουλειά ενός κόμματος και κανενός πολιτικού να υπερασπίζεται τα συμφέροντα ιδιωτών. Δεν είναι δουλειά των πολιτικών να ξημεροβραδιάζονται στα σαλόνια τους. Αυτό έκαναν.

Το σκηνικό λοιπόν είναι καθαρό. Από τη μια οι άσχετοι και οι φτωχοδιαβολάκοι και από την άλλη οι αδίστακτοι και οι επαγγελματίες . Οι πρώτοι νομοθετούσαν σαν να πρόκειται να κρίνουν οι ίδιοι τους νόμους τους, ή κατά το …καταστατικό του κόμματός τους. Οι δεύτεροι έστηναν μηχανές και πυροβολούσαν στο ψαχνό. Οι κυβερνητικοί είχαν το δίκιο, αλλά και την τύφλα τους πώς ασκείται η διοίκηση, Πώς εκπονείται ένας νόμος, Πώς γίνεται η πολιτική σε μια κοινοτική χώρα- για να μην πάμε στις παλαβομάρες ορισμένων Συριζαίων.

Οι αντιπολιτευόμενοι είχαν το άδικο, αλλά και την ανειλημμένη υποχρέωση να υπερασπιστούν με κάθε μέσο όσους τους στηρίζουν -ενίοτε και τους σιτίζουν, επί χρόνια. Αγώνας άνισος. Μοιραία θα επικρατούσαν σ’ αυτόν το γύρο τουλάχιστον οι δεύτεροι. Είχαν και τα γένια είχαν και τα χτένια. Έτσι μια δικαστική απόφαση -γιατί την οποία δεν έχει νόημα η κρίση και η αξιολόγηση γιατί προέρχεται από τον απολύτως αρμόδιο θεσμό- έβαλε φωτιά στα τόπια. Ας μην αμφιβάλει κανείς ότι το ίδιο θα συνέβαινε και αν ήταν αντίθετη.

Το πρώτο σχόλιο που κόψατε: Υπάρχει λύση για την τηλεόραση: Να γίνει ό,τι πει η ΝΔ. Απολύτως και για όλα όμως Να αρχίσουμε με τη θέση του συνταγματολόγου Γιώργου Σωτηρέλη. «Η καλύτερη λύση για την τηλεόραση είναι αυτή που ορίζει το Σύνταγμα». Για την ερμηνεία του Συντάγματος η αρμοδιότητα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Τελεία και παύλα. Όλα τα υπόλοιπα – ακόμη και πώς και γιατί το Συμβούλο πήρε αυτή και όχι την άλλη απόφαση- ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής και υπόκεινται στις συγκρούσεις της. Έτσι γίνεται στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Το 2ο: Να πάμε λοιπόν στην πολιτική και τους πολιτικούς.Από μακριά η σφαγή για τα κανάλια έδειξε καθαρά τους ρόλους, τις επιδιώξεις, τους χαρακτήρες, στις σκοπιμότητες, τα συμφέροντα, τις ιδεολογίες. Επί σκηνής η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση έχουν απογυμνωθεί πλήρως Τώρα ξέρουμε ποιος είναι ποιος και μπορούμε να τους περιγράψουμε. Το ανάγλυφό τους παγιώθηκε στην τρέχουσα επικαιρότητα. Η κυβερνητική παράταξη αποτελείται από ένα μάτσο άσχετους, ατζαμήδες, προχειρολόγους- συν κάτι πονηρούληδες.

Και το3ο: Στο θέμα των συχνοτήτων έχουν απολύτως το δίκιο με το μέρος τους: το φάσμα καταλήφθηκε από συμφέροντα -με ονοματεπώνυμο- τα οποία το χρησιμοποίησαν για να στήσουν κανάλια που αποσκοπούσαν στη χειραγώγηση του πολιτικού προσωπικού και δι’ αυτής στην απορρόφηση των κρατικών και κοινοτικών πόρων, αλλά και του τραπεζικού χρήματος. Έτσι ξέρουμε ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα: οι καναλάρχες και οι προμηθευτές του δημοσίου.

Τέλος, κάποιοι πρέπει να την κόψουν την πρωινή, τυφλώνει! Να χαρώ αυτάρεσκο, δασκαλίστικο στυλάκι μεγάλου "προφέσορα" που δε διαβάζεται ούτε για 2 λεπτά! Εύγε! (πόοοοσο ελεύθερο χρόνο έχουν ορισμένοι γε γμτ...και πόοοοσο μεγάλη ιδέα για τον ευατό τους τελικά? Αποκρουστικοί...)

ο στρατηγός ανεμος (κατά κόσμον βυρων πολύδωρας) και ενω ξεκουτιανε για τα καλα και την εκανε απο το πολιτικο σκηνικο... μας τον φερνει πισω ο συριζα... ντροπή να λεγεται αριστερη η κυβερνηση αυτη... οτι παλιο και άχρηστο όπως και με τον πακη μας το φερνει πισω... να χαρω εγω προοδευτικη κυβερνηση

Συνέχεια: Με τον αέρα το θριάμβου οι «νικητές» -ενισχυμένοι από τις ανοησίες των Πολάκηδων για πόλεμο- προβάλλουν πλέον θεωρίες που προσπαθούν να πείσουν ότι μια δικαστική απόφαση μπορεί και να αντικαθιστά τις εκλογές. Μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας, συμπληρωματικά με τις δημοσκοπήσεις. Σα να κρίθηκε αντισυνταγματική η κυβέρνηση και όχι απλώς ένας νόμος της. Σε αυτή τη λογική προσπαθούν να παρασύρουν την κοινή γνώμη. Με ακρισία – που θύμισε Γ. Παπανδρέου- ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πήγε στα άκρα, ζητώντας από το λαό να είναι σε … δημοκρατική εγρήγορση.

Συν.: Podemos θα κάνει τη ΝΔ; Επικίνδυνα παιχνίδια. Αυτό μας έλειπε τώρα. Να κατεβάσουν η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση τον κόσμο στους δρόμους -για τα κανάλια! Λείπει το μέτρο, περισσεύει η αμνησία. Οι ασυναρτησίες των Δεξιών και των Πασόκων για την… εκτροπή- από έναν λάθος νόμο- δεν κρύβουν την αγωνία για τους σπόνσορές τους. Με διαυγή τρόπο ο Ν. Αλιβιζάτος καυτηρίασε την κυβερνητική αντίδραση, αλλά και συνέστησε στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να μην επιχαίρουν. Δεν είναι αναμάρτητοι.

Και τώρα σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε; Το ΣτΕ αποφάνθηκε. Η κυβέρνηση ατύχησε και στραπατσαρίστηκε πολιτικά. Ο διαγωνισμός δεν ισχύει. Τα λεφτά θα επιστρέψουν προτού γίνει υπουργός ο Δένδιας. Αλλά τώρα τι γίνεται; Προφανώς πολλά μπορούν να γίνουν. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αλλά και οι «νταβατζήδες» δεν έχουν όρια- αν δεν πάρουν πίσω το χρυσόμαλλο δέρας της τηλεόρασης. Ό,τι και να αποφασίσει η κυβέρνηση απέναντι θα τους έχει. Θέλουν το κεφάλι της.

Συν.: Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αφού ο Τσίπρας -που δεν προχώρησε σε ανασχηματισμό που θα σάρωνε το σημερινό υπουργικό συμβούλιο, όταν έπρεπε, ούτε σκοπεύει να αντιδράσει με εκλογές- για μην βρεθεί πάλι μπροστά στη ίδια κατάσταση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει μια έξυπνη πρωτοβουλία: Να ζητήσει από την αντιπολίτευση και ειδικά τη ΝΔ να προτείνει νόμο για την τηλεόραση και τις συχνότητες και να τον δεχθεί πλήρως.

Συν.: Ο Τσίπρας θα αντιδράσει σοφά αν δεχθεί να γίνει στην τηλεόραση ό,τι θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να του ζητήσει έναν ολοκληρωμένο νόμο, στα πλαίσια μια συνολικής πρότασης για όλα – απο τις συχνότητες ως τα δάνεια-και να τον ψηφίσει μαζί του στη Βουλή. Πόσα κανάλια να εκπέμπουν, πόσο προσωπικό να έχουν, πόσα λεφτά να δίνουν στο κράτος, πώς να παίρνουν δάνεια, πώς να πληρώνουν εισφορές και φόρους, πώς να ελέγχονται από την Πολιτεία. Τα πάντα. Ό,τι πει η ΝΔ κατά λέξη να τεθεί σε εφαρμογή. Για να δούμε την επομένη πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.

Τελευταίο: Να δουν οι πολίτες ποιος είναι ποιος -και σε ό,τι αφορά τα κόμματα και σε ό,τι αφορά τους καναλάρχες. Να πέσουν οι μάσκες. Να δουν οι εργαζόμενοι στα κανάλια το πρόσωπο της εργοδοσίας τους. Να κριθεί η συνταγματικότητα του νόμου της ΝΔ και από το ΣτΕ και από την κοινωνία. Να δούμε ποια τηλεόραση έχουν στο μυαλό τους. Να δουν όλοι πως θα καταρρεύσει το θέατρο που παίζουν πολιτικοί και κόμματα αυτή την περίοδο και με ποιους υποβολείς.

Για το ηθικό σκέλος της εξίσωσης καλός είναι. Διόρισε την κόρη του στη Βουλή όταν κατά την διήμερη θητεία του ως Πρόεδρος της Βουλής του δόθηκε το δικαίωμα. Νόμιμο ΄άρα και ηθικό που έλεγε και μια ψυχή βαθιά στα έγκατα του νεοκαραμανλισμού.

1) Πόσο κοστίζουν αυτά τα έρμα φάρμακα του συντρόφου; Δηλ. έλεος στα πόσα σεντόνια θα του τα δώσετε; 2) Τι χουνέρι έκανε η εκλογή Κυριάκου στα φιλαράκια του Μεϊμαράκη; Φανταστείτε σκηνές απείρου κάλλους με Μεϊμαράκη αρχηγό αξ. αντ. και Πάκη υπεράνω όλων!!

Κακά τα ψέμματα η κυβέρνηση έχει ήδη κριθεί από τον κόσμο. Το να προσπαθούν κάποιοι με περιττές φλυαρίες να μας πείσουν ότι όλα αυτά έγιναν γιατί είναι...άμαθοι για το πως λειτουργεί το...σύστημα (με το μισό Πασόκ στους κόλπους τους? χλωμό) και ότι οι άλλοι τους κέρδισαν γιατί ξέρουν καλά το παιδνίδι είναι τουλάχιστον ανόητο εκ μέρους τους...Επιχείρημα της πλάκας από ανθρώπους που νομίζουν μάλλον ότι απευθύνονται σε νήπια! Το δασκαλίστικο στυλάκι του "ψαγμένου" πάντως εκεί παραπέμπει! Προτιμώ το λογύδριο Λαζόπουλου. Αυτό τουλάχιστον με διασκέδασε σε ένα βαθμό...λέμε τώρα!

Λέγε τις μακακίες σου μακάκο. Σας ξεφτίλισε ο Πολύδωρας ("δεν με θέλει ο Μητσοτάκης γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου"). Σας ξέρει από μέσα ο Πολύδωρας.

Aν έχει χιούμορ ο Κυριάκος θα κάνει ρελάνς με Μιχάλη Λιάπη ή έστω Πέτρο Τατούλη

Αν δε μπορούμε να ερμηνεύσουμε και εφαρμόσουμε το νόμο της πατρίδας μας , είμαστε άξιοι της ξεροκεφαλιάς μας . Τι φταίει όμως , η ασάφεια του νόμου , η ευκρίνεια του νόμου , η πονηριά , το πολιτικό κόστος , το καπέλωμα , η παραλυσία , ο εκμαυλισμός ; Βουλιάξαμε , το καταλάβατε !!!!!! Λύσατε τα προβλήματα και σκοντάψατε στις άδειες !!!!!!!!! Η δημοκρατία θέλει και λεβεντιά και ήθος για να επιβιώσει , όχι φτηνοδουλειές !!!!!!!!

12:55 Ρε Πασόκε (φωνάζει από μακριά) και νυν Συρυζαίε έχεις μούτρα και μιλάς???? Τις φαντασιώσεις περί ΝΔ βάλτες εκεί που ξέρεις! Δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα σαν κι εσένα! Άντε παραπέρα μπάζο!

Παλιομακάκο 14:06, κομματόσκυλο του Κούλη και γλείφτης του Χριστοφοράκου είσαι εσύ. Οι δικές σου φαντασιώσεις είναι πόσο θα σου αυξήσουν το μισθό με τις μακακίες που γράφεις. Με το κομμάτι σε πληρώνουν; Τόσο άχρηστοι είναι να σπαταλάνε τα λεφτά με σένα; Ποιος τους τα δίνει μακάκο; Ο Ψυχάρης; Ο Αλαφούζος; Ένσημα σου κολλάνε ή είσαι μπλοκάκιας;

14:17 α ρε τελειωμένε κόπρε τι να πει κανείς μαζί σου, άχρηστε της κοινωνίας? Ούτε για φουσκί δεν κανεις! Το ποιοι πάνε με το κομμάτι πάντως φαίνονται από μακριά. Οι αργόσχολοι που κάνουν συνεχώς προπαγάνδα και κατήχηση εδώ μέσα. Αν ξέρατε πόσο μίζεροι φαίνεστε....κακομοίρηδες!!! ;)

Μάγκες έχετε ακούσει << Δυο γάιδαροι μαλωναν σε ξένο αχυρώνα;>> γιατί άραγε; φυσικά για την μάσα !

Το συμβούλιο επικρατείας να καθορίζει τα πάντα για τα μέσα ΜΜΕ , και όχι κάθε κόμμα . Ο πολιτικός πρέπει να ελέγχει και να έχει γνώμη για τα πάντα ; Ποια λογική το λέει . Γι αυτό μας πήρε και μας σήκωσε .

Υπάρχουν πρόσωπα για συμφωνία........Παπασταυρου, ή χριστοφοράκο, ή Παπαγεωργόπουλο, ΄ Τζοχαντόπουλο.!!!Εφεδρεία οι...Πρωκτοσάλτε,Φαπαδημητρίου,Πρετεντέρης

Γράφει, γράφει, γράφει το συριζοτρόλ και μια κουβέντα για τον Καλογρίτσα δεν είπε. Έτσι εύκολα τον ξέχασες τον σύντροφο Καλογρίτσα; Τα θαλασσοδάνεια της Αττικής τα ξέχασες και αυτά να τα αναφέρεις; Βρε σύντροφε ο Καλογρίτσας είναι καλό παιδί, πως τον ξεχνάς έτσι να τον αναφέρεις στα απομνημονεύματά σου; Ο κουμπάρες ντε; Σου λέει κάτι το όνομα; Ο άλλος ο λεφτάς, που έλεγε ότι είναι λαγός; Για αυτόν καμιά καλή κουβέντα; Ούτε για αυτόν; Για την ΕΡΤ καμιά καλή κουβέντα που λιβανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Η αριστερή διαπλοκή σύντροφε τσούζει, για αυτό την αποφεύγεις;

Καλά αυτή η κυβέρνηση άκυρη εντελώς! Έβαλε επίτηδες τον Πολύδωρα για να αρνηθεί η ΝΔ και να μας δείξει τι ρε παιδιά? Ότι η κακιά αντιπολίτευση δε θέλει λύση? Τι βλακείες είναι αυτές? Νηπιαγωγείο! Χέστηκε ο Πολύδωρος σα να λέμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.