Τον Παναγιώτη Νίκα στηρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Τον Παναγιώτη Νίκα στηρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Δεκέμβριος 02, 2018 - 12:30
5 σχόλια

Θερμή συνάντηση στη Μεγαλόπολη

Μια θερμότατη συνάντηση είχαν ο Παναγιώτης Νίκας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης στο περιθώριο της επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη στη Μεγαλόπολη, όπου συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με παραγωγικούς φορείς της περιοχής το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Σε παρακέιμενη του Δημαρχείου Μεγαλόπολης καφετέρια, όπου βρέθηκαν ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος αλλά και ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, κάθησε στο τραπέζι του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου είχαν μια ζεστή κουβέντα. Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι στηρίζει τον Παναγιώτη Νίκα στις εκλογές και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο κ. Νίκας, από την πλευρά του, τον ευχαρίστησε και μας υπενθύμισε ότι έχει τρεις θητείες ως αυτοδιοικητικός, ενώ στόχος του είναι, εφόσον αναλάβει καθήκοντα, για τα τέσσερα-πέντε πράγματα για τα οποία θα δεσμευτεί μαζί με την περιφερειακή αρχή που θα δημιουργήσει, να τα πραγματοποιήσει, καθώς, όπως είπε, δεν είναι καιρός για μεγαλεπήβολα σχέδια που μένουν στα χαρτιά, αλλά για έργα.

Σημειωτέον ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν παρέστη στη συνάντηση στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, αλλά... το μήνυμα εδόθη και ελήφθη.

Γαλανιάδη Εύα


5 Σχόλια

Ειναι που θέλουν να μας πείσουν ότι ειναι Κεντροδεξιά η ΝΔ και δέχεται στηρίξεις από τα φασισταριά. Θέλει η π*** να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

@ Πετροβαγγέλη: Οταν στήριζε επίσημα Τατούλη στην Α θητεία του, κρυβότανε η χαρά ή η λύπη;

Βγήκαν οι σκελετοί από τις ντουλάπες! Ψάχνει καρέκλα ο μέντορας του μπουμπούκου!!!!!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ.

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ , ΑΛΛΑ ... 2-12-2018 16 .Ο6 .......ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ , ΤΖΟΥΛΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ , ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.